Brandul italian Camicissima intră pe piața din România cu trei magazine

Brandul italian Camicissima intră pe piața din România cu trei magazine
scris 4 feb 2019

Camicissima, brand italian de cămăși bărbătești, intră pe piața din România și deschide magazine în trei centre comerciale din București, ca parte a planului de extindere a companiei la nivel internațional.

Primele magazine Camicissima din România sunt amplasate în Park Lake Shopping Center, Plaza România și Mega Mall, urmând ca, până la finalul anului, rețeaua să se extindă în alte trei centre comerciale.

Camicissima este fondat în 1931, având astăzi 300 de magazine în 18 țări din Europa, America, Orientul Mijlociu, Asia.

ULTIMA ORĂ Auchan, Cora, Carrefour - amendate de Consiliul Concurenței pentru fixarea prețurilor. Primul retailer care comentează decizia CITEȘTE ȘI ULTIMA ORĂ Auchan, Cora, Carrefour - amendate de Consiliul Concurenței pentru fixarea prețurilor. Primul retailer care comentează decizia

Sediul central este în Milano, iar compania are birouri regionale și în Shanghai, ca parte a planului de expansiune în Asia.

viewscnt

Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Afla mai multe despre
camicissima
camasi barbatesti