Carrefour a redeschis două magazine Billa remodelate, ajungând la un număr de 212 supermarketuri

Carrefour a redeschis două magazine Billa remodelate, ajungând la un număr de 212 supermarketuri
scris 14 sep 2017

Carrefour a deschis două magazine Billa remodelate, unul din București, iar celălalt în Voluntari, ajungând la un număr de 212 magazine în acest format.

Grupul francez de retail, care a finalizat anul trecut preluarea supermarketurilor Billa, a ajuns la o rețea de aproape 300 de magazine pe piața românească, fiind cel mai mare operator de supermarketuri în funcție de suprafață. 

În 2016, vânzările Carrefour în România au crescut cu peste o cincime față de 2015, depășind, în premieră, pragul de 1,5 miliarde de euro. 

Veroniki Holding, condusă de văduva miliardarului Iosif Constantin Drăgan, intră pe piața de ambalaje din România cu o investiție de 10 milioane de euro CITEȘTE ȘI Veroniki Holding, condusă de văduva miliardarului Iosif Constantin Drăgan, intră pe piața de ambalaje din România cu o investiție de 10 milioane de euro

Cu peste 10.100 de magazine în 34 de țări, grupul Carrefour este al doilea retailer mondial și cel mai mare din Europa.

În România, Grupul Carrefour numără 293 de magazine dintre care 32 hipermarketuri Carrefour, 212 supermarketuri Market, 42 magazine de proximitate Express, 10 magazine de proximitate Contact, un magazin de comerț online și 4 de magazine Billa.

viewscnt
Afla mai multe despre
carrefour
billa
promenada mall