Carrefour extinde rețeaua Supeco în România

Carrefour extinde rețeaua Supeco în România
Profit.ro
Profit.ro
scris 31 oct 2019

Retailerul francez Carrefour deschide un nou magazin marca Supeco în București, extinzându-și rețeaua la 20 de astfel de magazine în România.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Noul magazin este amplasat pe strada Liviu Rebreanu.

 

Acest tip de magazine mai există în Reghin, Balș, Craiova, Focșani, Galați, Giurgiu, Hunedoara, Râmnicu Vâlcea, Slatina, Târgoviște, Baia Mare, Iași, Gheorgheni, Sibiu, București, Cluj-Napoca, Satu Mare. 

GALERIE FOTO Elena Udrea, la Curtea de Apel București, împreună cu partenerul ei: Trebuie să-mi demonstrez nevinovăția. S-au schimbat multe în ultimul an și jumătate CITEȘTE ȘI GALERIE FOTO Elena Udrea, la Curtea de Apel București, împreună cu partenerul ei: Trebuie să-mi demonstrez nevinovăția. S-au schimbat multe în ultimul an și jumătate

În primăvară, Profit.ro a anunțat că retailerul francez Carrefour a închis primul supermarket de dimensiuni mari din România, magazinul Market Postăvarul din București, la un an și jumătate de la îndepărtarea siglei Billa. În locul acestuia a fost deschis primul Supeco din București, tot un brand gestionat de Carrefour, care combină conceptul de cash&carry cu cel de discount.

Magazinele marca Supeco au fost introduse de Carrefour în Spania în 2012.

Carrefour operează magazine Supeco în Spania, România, Polonia, Italia și Franța.

viewscnt
Afla mai multe despre
supeco
magazin
carrefour