Carrefour Romania are un nou CEO

Carrefour Romania are un nou CEO

Gilles Ballot

Profit.ro
Profit.ro
scris 7 feb 2024

Carrefour Group anunță numirea lui Gilles Ballot ca Chief Executive Officer în cadrul Carrefour România. Acesta îl înlocuiește pe Julien Munch, care a preluat funcția de Chief Operating Officer în Carrefour Franța, începând din ianuarie 2024. 

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente
30 mai - Profit News TV - Maraton Fonduri Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC Bank, Fabrica de Consultanță.
11 iunie - Medika TV - Maraton Sănătatea Aparatului Urinar
12 iunie - Profit News TV - Maraton Energie
13 iunie - Eveniment Profit.ro - Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Infinity Capital Investments, Sphera, Teraplast
17 iunie - Eveniment Profit.ro - Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield

Gilles Ballot are o experiență vastă pe piața locală. Acesta și-a început cariera în România în cadrul Danone și a continuat cu roluri cheie în Johnson & Johnson și BCG. În 2009, Gilles Ballot s-a alăturat Grupului Carrefour ca Pricing Director și apoi a evoluat ca Director Proiecte Strategice de Achiziții, la nivel de Grup. Ulterior a fost numit Director Regional și Director Business Unit Hypermarket în Carrefour Polonia.

Cea mai mare fabrică de lapte din Dâmbovița vrea să își reia producția mult mai devreme CITEȘTE ȘI Cea mai mare fabrică de lapte din Dâmbovița vrea să își reia producția mult mai devreme

Gilles Ballot și-a continuat cariera în cadrul Grupului, în calitate de Director de Achiziții și Aprovizionare pentru Carrefour Belgia, iar în 2012 s-a alăturat echipei Carrefour Italia în rol de Director Achiziții, Marketing și E-commerce. Din octombrie 2022 până în prezent, Gilles a deținut funcția de Director Achiziții Carrefour Franța.

În prezent, rețeaua Carrefour România cuprinde aproape 450 de magazine în toată țara (hipermarket, market, express, discount).

Carrefour a obținut recent aprobarea Consiliului Concurenței pentru preluarea magazinelor Cora din România, tranzacție finalizată la începutul săptămânii.

Magazinele au intrat într-un proces treptat de rebranding, care urmează să fie finalizat la sfârșitul anului 2024. 

Carrefour România operează în România prin cinci entități juridice: Carrefour S.A., Artima S.A., Columbus Operational SRL, Supeco Investment SRL și, din noiembrie 2023, Romania Hypermarche S.A.

viewscnt
Afla mai multe despre
carrefour romania