Carrefour România deschide un nou magazin Express

Carrefour România deschide un nou magazin Express
Profit.ro
Profit.ro
scris 21 mai 2020

Carrefour a deschis un nou magazin Express, în Calea Dorobanți din București.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Maratonul de Educație Financiară

În România, rețeaua Carrefour are aproape 370 de magazine.

Vânzările retailerului home&deco Bonami au crescut, compania anticipează o accelerare a afacerilor. „Am vrut servicii complexe ca montaj, îndepărtarea ambalajelor, preluarea mobilierului vechi, dar niciun curier nu a putut să ne ofere opțiunile.” CITEȘTE ȘI Vânzările retailerului home&deco Bonami au crescut, compania anticipează o accelerare a afacerilor. „Am vrut servicii complexe ca montaj, îndepărtarea ambalajelor, preluarea mobilierului vechi, dar niciun curier nu a putut să ne ofere opțiunile.”

Vânzările Carrefour în România au crescut cu aproape 10% în primul trimestru, cel mai rapid avans în rândul piețelor europene, impulsionate de cererea ridicată de produse alimentare pe fondul epidemiei de coronavirus, în condițiile în care mulți români și-au făcut provizii înainte de introducerea restricțiilor de deplasare.

Retailerul francez a raportat vânzări de 561 milioane de euro (TVA inclus) în primele trei luni, în urcare cu 9,7% în termeni comparabili față de perioada similară din 2019. Incluzând impactul variației prețurilor la carburanți și efectele de calendar, vânzările au avansat cu 13,3% la un curs de schimb constant.

România a avut cel mai rapid ritm de creștere în rândul piețelor europene unde activează grupul, fiind urmată de Polonia (+8,8%), Spania (+6.6%) și Belgia (+4,3%). În Franța, unde Carrefour are și cea mai extinsă prezență, vânzările au urcat cu 4,3%.

viewscnt
Afla mai multe despre
carrefour
magazin