Centrul comercial ParkLake va fi deschis pe 1 septembrie

Centrul comercial ParkLake va fi deschis pe 1 septembrie
scris 4 iul 2016

Centrul comercial ParkLake, situat în cartierul bucureștean Titan, va fi deschis pe data de 1 septembrie 2016, au anunțat Sonae Sierra și Caelum Development, dezvoltatorii proiectului.

Sonae Sierra și Caelum Development au finanțat deja investiția de 180 milioane de euro, care va avea peste 200 de magazine, iar 97% din suprafața totală închiriabilă (70.000 de metri pătrați) a fost deja contractată. Centrul comercial are și 2.450 de locuri de parcare.

ParkLake va introduce noi branduri pe piața din România, cum ar fi Forever 21, Play Park, Lanidor și Lynne. ParkLake va avea un cinematograf multiplex cu 14 săli, operat de Cinema City, precum și alte magazine ancoră principale, cum ar fi H&M, toate brandurile Inditex din Romania (Zara, Massimo Dutti, Zara Home, Oysho, Bershka, Stradivarius și Pull & Bear), Debenhams, Koton, LPP Group cu toate cele cinci branduri (Reserved, Mohito, SinSay, House și Cropp), WorldClass, Altex, Hervis, IPB, Lem’s.

Retailul din România, estimat la 45 mld. euro, ocupă locul 24 într-un top al piețelor în curs de dezvoltare CITEȘTE ȘI Retailul din România, estimat la 45 mld. euro, ocupă locul 24 într-un top al piețelor în curs de dezvoltare

„ParkLake va oferi o nouă perspectivă asupra felului în care oamenii fac cumpărături și se destind în București. Este un loc unde poți totodată să te relaxezi, să te plimbi, să mănânci mâncare tradițională, să te vezi cu prietenii, să faci sport, să mergi la spectacole sau să te bucuri de târgurile și evenimentele de sezon. Așa cum spune conceptul nostru, vrem să reunim ideea de natură, familie și cumpărături sub același acoperiș și să creăm un spațiu care se vrea mai mult decât un loc pentru cumpărături. Suntem încântați să vedem că nu mai este mult până atunci, până pe 1 septembrie”, a declarat Ingo Nissen, Managing Director al Sonae Sierra, responsabil cu proiectele de dezvoltare din România.

Sonae Sierra este o companie prezentă în 15 țări de pe trei continente: Portugalia, Algeria, Azerbaijan, Brazilia, Columbia, Germania, Grecia, Italia, Maroc, România, Rusia, Slovacia, Spania, Tunisia și Turcia. Sonae Sierra deține 44 de centre comerciale cu o valoare de piață de peste € 6 miliarde de euro și deține sau administrează 85 de centre comerciale cu o suprafață totală de 2,3 milioane metri pătrați și aproximativ 9.000 de chiriași. În 2015, compania a primit peste 430 de milioane de vizite în centrele comerciale pe care le administrează. În prezent, Sonae Sierra are 11 proiecte în dezvoltare, inclusiv patru pentru clienți și alte șapte noi proiecte pe rol.

Caelum Development este o companie specializată în investiții și dezvoltare imobiliară, deținută de un grup privat de investitori irlandezi cu peste 15 ani experiență pe piața europeană de real estate. Având sediul central în Varșovia, Grupul Caelum are un portofoliu extins de 36 de proiecte în Europa și include 21 de centre de retail cu o suprafață brută de 200.000 metri pătrați. Cu o echipă dinamică și dedicată de specialiști în imobilare, focusată pe combinarea experienței locale de piață cu cele mai înalte standarde profesionale, Caelum se bucură de o poziție solidă pe o piață în permanentă schimbare.

 

viewscnt
Afla mai multe despre
sonae sierra
caelum develpoment
parklake
centru comercial
parcul titan