CloudCart se lansează în România

CloudCart se lansează în România

Nikolay Iliev, CEO _i cofondator CloudCart

Profit.ro
Profit.ro
scris 7 iun 2023

CloudCart, platformă de e-commerce fondată în 2016 de frații Nikolay și Petar Iliev în Bulgaria, se lansează în România.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Lansată inițial pe piața bulgară și cu o rapidă extindere la nivel regional, compania are, în prezent, peste 1.500 de clienți unici. 

Tranzacție: Compania bulgară euShipments preia firma românească Helpship CITEȘTE ȘI Tranzacție: Compania bulgară euShipments preia firma românească Helpship

„Suntem încântați să fim acum prezenți și în România, o piață cu un potențial uriaș în domeniul comerțului electronic. Prin CloudCart oferim un model unic de business, o soluție de eCommerce-as-a-service perfect adaptată nevoilor magazinelor online locale și suntem pregătiți să ne implicăm activ în creșterea acestora. Planurile noastre de dezvoltare includ, printre altele, extinderea parteneriatelor și a rețelei locale și regionale de agenții, freelanceri și diverse companii relevante pentru industrie, care să ofere clienților noștri plus valoare în creșterea și dezvoltarea lor ”, spune Nikolay Iliev, CEO și cofondator CloudCart.

Compania activează, în prezent, pe șapte piețe regionale, iar obiectivele sale includ și creșterea cu 100% în cel puțin 3 piețe cheie - Bulgaria, România și Grecia. Pe termen mediu, CloudCart vizează extinderea în Serbia, Bosnia Herțegovina și Croația. 

viewscnt
Afla mai multe despre
cloudcart
ecommerce