Decizie: Restaurantele KFC schimbă regula pentru băuturi, după ce ANPC le-a găsit bacterii

Decizie: Restaurantele KFC schimbă regula pentru băuturi, după ce ANPC le-a găsit bacterii
scris 24 oct 2019

Restaurantele KFC din toată țara vor servi doar băuturi îmbuteliate, după ce Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorilor a decis sistarea temporară a utilizării dozatoarelor în restaurantele KFC, arată Sphera Franchise Group, compania care operează brandul KFC, într-o informare transmisă joi Bursei de la București.

"Am decis să servim doar băuturi îmbuteliate în toate restaurantele noastre KFC din țară, ca urmare a deciziei ANPC de a dispune sistarea temporară a utilizării dozatoarelor în restaurantele KFC, motivând faptul că suntem producători de băuturi răcoritoare, ceea ce ar impune o autorizare", arată sursa citată.

EXCLUSIV FOTO Hotelierul Mohammad Murad intră pe nișa de haine cu o țintă: 15 outlet-uri în 1 an. Primul - azi lângă aeroport. \ CITEȘTE ȘI EXCLUSIV FOTO Hotelierul Mohammad Murad intră pe nișa de haine cu o țintă: 15 outlet-uri în 1 an. Primul - azi lângă aeroport. "Gata cu prețurile mari din mall!". Urmează food, mobilă, decorațiuni

Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorilor (ANPC) a informat compania care operează brand-ul KFC cu privire la rezultatele unor controale efectuate într-o serie de restaurante KFC, scrie Agerpres.

Rezultatele se referă, în principiu, la două aspecte - pe de o parte, bacterii găsite în câteva mașini de gheață și, pe de altă parte, presupusa utilizare fără a deține autorizare a dozatoarelor de băuturi carbogazoase și a mașinilor de gheață.

viewscnt
Afla mai multe despre
kfc
anpc