Decorarea mesei de Paște: recomandări SensoDays.ro pentru un ritual special care să încânte ochiul

Decorarea mesei de Paște: recomandări SensoDays.ro pentru un ritual special care să încânte ochiul
Parteneri Profit.ro
Parteneri Profit.ro
scris 5 apr 2022

Sărbătorile pascale vin în acest an cu mai multă libertare și cu un plus de entuziasm. Ne bucurăm la gândul că vom revedea persoane dragi, planificăm momente speciale, organizăm masa festivă și adăugăm tot felul de amănunte care să ne facă încă și mai frumoasă această sărbătoare.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Maratonul de Educație Financiară

Masa festivă de Paște a devenit astăzi un adevărat ritual

Indiferent de evenimente, circumstanțe sau distanță, masa de Paște apropie, unește și oprește pentru câteva ore timpul în loc. Pe lângă magia sărbătorii, și micile noastre alegeri conturează acest ritual foarte important.

De la meniul ales și tacâmuri până la obiectele de Home Déco sau cadouri toate pot face diferența

SensoDays îți propune mai jos un mic ghid pe care să îl consulți când și când înaintea sărbătorii Pascale. Îți va fi un prieten de încredere, acea inspirație de care ai nevoie pentru a crea o zi de neuitat.

  • Masa festivă cu o tematică de sărbătoare te va scoate din anonimat

E Paște, e primăvară, e bucurie. Gândește-te la culori, materiale, texturi care să te inspire, apoi alege tema mesei tale festive. Cu siguranță ea va fi una de sărbătoare, însă de aici poți țese noi și noi direcții.

Decorarea mesei de Paște: recomandări SensoDays.ro pentru un ritual special care să încânte ochiul

Îți dorești o masă de Paște elegantă, stilată sau ai merge mai mult pe rustic și confort? Ai include în amenajarea mesei, dar și a casei culori pastelate, “de sezon”, sau ai opta doar pentru una, două culori care să complimenteze toate celelalte detalii? Te axezi pe semnificația religioasă a Paștelui sau crezi că sunt mai potrivite simbolurile moderne?

Răspunde-ți la toate aceste întrebări, alege o temă de servire, după care intră  pe SensoDays și organizează totul pornind de acolo.

  • Produse premium, de calitate pentru un eveniment de succes

Mergi la sigur cu obiectele pentru aranjarea și servirea mesei de la Villeroy & Boch. După alegerea tematicii, asigură-te că ai tacâmurile, platourile și toate cele necesare servirii mesei. Bineînțeles, toate în concordanță cu tema ta, produse premium, de calitate, de care invitații să se bucure și pe care să le aprecieze.

Farfuriile, bolurile, platourile, suporturile pentru farfurii sau fețele de masă reprezintă “prima linie” și cu siguranță nu vrei să faci rabat de la calitate.

  • Obiectele de Home Déco detaliile care încantă ochiul și sufletul

După ce te-ai ocupat de prima etapă al acestui ritual special, e timpul să improvizezi! Bineînțeles, ajutat fiind tot de produsele de pe SensoDays.

 

Un obiect decorativ în formă de iepuraș care să fie totodată suport de ouă sau lumânare, o vază într-o formă neobișnuită în care să așezi câteva narcise sau lalele colorate, șervețele cu un model pascal colorat – toate pot încânta și ochiul, dar și sufletul invitațiilor tăi.

  • Paștele reprezintă și bucuria de dărui

De Paște, le oferim celorlalți nu doar timpul și atenția noastră, ci și mici daruri speciale. La masa festivă se mănâncă, se povestește, se râde mult, dar se și dăruiește.

Dacă anul acesta vei fi gazda, cu atât mai mult trebuie să iei în calcul și acest aspect. Deseori credem că alegerea cadourilor potrivite este o misiune aproape imposibilă, dar SensoDays îți vine și de astă dată în ajutor.

Decorarea mesei de Paște: recomandări SensoDays.ro pentru un ritual special care să încânte ochiul

Pe site ai o mulțime de daruri potrivite acestei perioade, si poți rămâne în zona pascală cu un element decorativ care să amintească de acest moment, poți opta pentru o cană cu un mesaj special sau poți merge mai departe către un parfum de cameră, un set de pahare de vin, șampanie sau whisky. Vezi pe site întreaga secțiune de cadouri și pune în coș ce crezi că le-ar plăcea invitaților tăi și, de ce nu, chiar și ție.

 

Sărbătorile Pascale se anunță pline de bucurie, eleganță și culoare la SensoDays. Cu o colecție impresionantă de produse și branduri de lux, SensoDays este prezent astăzi în peste 250.000 de case ale românilor, cu cel puțin un produs. Astfel, poziția sa în topul Home Déco este consolidată de la an la an, SensoDays venind mereu cu noutăți, promoții și campanii de care să se bucure atât clienții fideli, cât și cei noi.

viewscnt
Afla mai multe despre
sensodays.ro
paste