Dedeman a deschis un nou magazin la Iași, investiție de peste 16 milioane de euro

Dedeman a deschis un nou magazin la Iași, investiție de peste 16 milioane de euro
Profit.ro
Profit.ro
scris 2 aug 2017

Retailerul de materiale de construcții și amenajări interioare Dedeman, deținut de frații Pavăl, a inaugurat un magazin în Iași, care îl va înlocui pe cel amplasat în cartierul Manta Roșie din oraș.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Investiția în noul magazin, care are o suprafață de 15.000 metri pătrați, a fost de 16,5 milioane de euro.

În noul magazin lucrează 227 de persoane, dintre care 50 sunt noi angajați.

“Prin înlocuirea magazinului din Manta Roșie cu această nouă investiție dorim să le oferim clienților noștri un magazin mai accesibil, mai bine structurat și organizat, un mediu plăcut în care să găsească mai ușor inspirație și soluții pentru toate planurile lor. Din păcate, deși a trecut prin numeroase procese de modernizare, fostul magazin nu mai putea fi adus la standardele noastre actuale iar noi am dorit ca toți clienții noștri să beneficieze de această experiență îmbunătățită”, a declarat Dragoș Pavăl, Președinte Dedeman.

Auchan va deschide primul supermarket din România, în magazinul Bucur Obor CITEȘTE ȘI Auchan va deschide primul supermarket din România, în magazinul Bucur Obor

Magazinul din Iași - Bulevardul Primăverii este cea de-a treia investiție inaugurată în acest an de Dedeman iar planurile de extindere a rețelei vor continua în această toamnă cu deschiderea magazinului din Turda.

Dedeman a rămas liderul detașat al pieței de bricolaj autohtone în 2016, cu o cifră de afaceri de peste 5,2 miliarde de lei (1,16 miliarde de euro - valoare calculată la cursul mediu anual din 2016), în creștere cu 20% comparativ cu 2015.

Profitul net raportat de compania fraților băcăuani a depășit anul trecut 713 milioane de lei (158 milioane euro), în creștere cu 26,6% față de nivelul din 2015.

Retailerul de materiale de construcții și bricolaj a intrat pe piața administratorilor de birouri, după ce a semnat cu dezvoltatorul AFI Europe un antecontract de vânzare a trei clădiri de birouri din cadrul proiectului AFI Business Park, aflat chiar lângă mall-ul AFI Cotroceni.

Dedeman este prezent pe piață din anul 1992 și are, în prezent, o rețea de 47 de magazine, cu suprafețe cuprinse între 7.500 și 18.000 de metri pătrați, peste 45.000 de produse în fiecare unitate și peste 9.800 de angajați.

Principalii jucători din piața locală de bricolaj sunt Dedeman, Praktiker, Hornbach, Leroy Merlin, Brico Dépôt sau Mr Bricolage.

viewscnt
Afla mai multe despre
dedeman
magazin iasi