După Mega Image, și Kaufland România lansează un card de loialitate pentru clienți, operațiune prezentată ca o premieră internațională

După Mega Image, și Kaufland România lansează un card de loialitate pentru clienți, operațiune prezentată ca o premieră internațională
scris 6 feb 2019

Retailerul Kaufland România lansează un card prin care clienții vor avea acces la promoții și alte beneficii, operațiune prezentată ca o premieră internațională.

Astfel, clienții vor avea acces la promoții cu reduceri, au posibilitatea de a colecta și folosi puncte bonus de loialitate, pentru achitarea produselor din campanii non-food și vor avea parte de promoții personalizate, în funcție de obiceiurile de cumpărare ale fiecărui client.

Semnal - BAT, al doilea mare producător de tutun din lume, închide un centru din Belgia și mută activitățile în România. Acuzații: “Caz tipic de dumping social. Își mută activitățile într-o țară cu costuri mai mici” CITEȘTE ȘI Semnal - BAT, al doilea mare producător de tutun din lume, închide un centru din Belgia și mută activitățile în România. Acuzații: “Caz tipic de dumping social. Își mută activitățile într-o țară cu costuri mai mici”

Kaufland a intrat pe piața din România din 2005 și este parte a grupului german Schwarz, care mai deține în România rețeaua de retail Lidl, și se numără printre cele mai mari companii de retail din Europa, cu peste 1.270 de magazine în șapte țări.

În luna noiembrie din 2018, Mega Image a început să distribuie clienților carduri de fidelitate.

viewscnt

Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Afla mai multe despre
kaufland
retailer
card fidelitate