Edenred estimează o creștere cu 15% a companiilor care vor acorda tichete și carduri cadou de Ziua Copilului

Edenred estimează o creștere cu 15% a companiilor care vor acorda tichete și carduri cadou de Ziua Copilului
Ana Maria Petcana
Ana Maria Petcana
scris 18 mai 2016

 Numărul companiilor care vor oferi tichete și carduri cadou angajaților pentru copii minori de 1 iunie (ziua copilului) va crește cu 15% comparativ cu anul anterior, ca urmare a facilităților oferite prin noul Cod Fiscal.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Din ianuarie 2016, companiile pot oferi copiilor minori ai angajaților, cu ocazia zilei de 1 Iunie, tichete sau carduri cadou în valoare de 150 de lei de persoană, scutite integral de taxe și impozite. 

"Anul acesta, eliminarea totală a impozitului pe venit la nivelul angajaților care primesc tichete cadou a determinat mulți manageri și patroni de firme să ia în calcul acordarea de tichete sau carduri cadou de 8 martie si Paste, iar de Ziua Copiilor estimăm o creștere cu 15% a numărului companiilor care vor alege să ofere angajaților tichete și carduri cadou”, a declarat Vianney du Parc, director general al Edenred România.

Tichetele și cardurile cadou pot fi cheltuite pentru a cumpăra orice tip de produse, de la îmbrăcăminte, bijuterii, cosmetice, cărți, IT & electronice, accesorii, decorațiuni, bricolaj, articole de sport, până la produse alimentare. Tichetele cadou Ticket Cadou de la Edenred sunt acceptate pe întreg teritoriul țării la peste 66.000 de comercianți parteneri. Cardurile cadou Compliments pot fi cheltuite în peste 6.500 magazine de toate tipurile.

Edenred este lider pe piața tichetelor și a cardurilor preplătite pentru angajați, atât în România, cât și la nivel internațional. În România, peste 35.000 de companii acordă salariaților lor diverse tipuri de tichete și carduri emise de Edenred.

viewscnt
Afla mai multe despre
edenred
tichete cadou
ziua copilului