Elefant.ro anunță reduceri de până la 90% la ediția de primăvară a Black Friday

Elefant.ro anunță reduceri de până la 90% la ediția de primăvară a Black Friday
Profit.ro
Profit.ro
scris 30 mar 2017

Magazinul online elefant.ro a anunțat joi reduceri de până la 90% în perioada 31 martie- 2 aprilie, când va avea loc ediția de primăvara a Black Friday, denumită Spring Black Friday.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Maratonul de Educație Financiară

„În această noapte, elefant.ro va da startul campaniei Spring Black Friday. Promoția va dura până duminică, 2 aprilie, la ora 23:59, iar pasionații de cumpărături online vor avea acces la produse reduse cu până la 90%, cel mai mare discount oferit până acum, în acest an, de magazinul online”, a precizat compania.

Reducerile vor fi aplicate, potrivit reprezentanților companiei, la o gamă largă de produse: cărți, parfumuri și produse cosmetice, produse de îngrijire personală, ceasuri, genți, ochelari, îmbrăcăminte, încălțăminte, electronicele, electrocasnicele și haine pentru copii, scrie News.ro.

“Clienții elefant.ro și-au dorit un eveniment mare de cumpărături în primăvară, ne-au comunicat această informație în repetate rânduri și credem că Spring Black Friday vine într-un moment foarte potrivit cu planurile pe care ei le au în această perioadă”, a declarat directorul general al elefant.ro, Dan Vidrașcu.

KFC deschide în Italia primul restaurant operat de master francizorul român CITEȘTE ȘI KFC deschide în Italia primul restaurant operat de master francizorul român

Cumpărătorii pot opta pentru livrarea cu transport gratuit la oricare dintre cele 32 de puncte de ridicare Elefant din București și din țară.

Principalul acționar al Elefant.ro, fondul Fribourg Capital, este controlat de fostul premier al Republicii Moldova, Ion Sturza. Principalii concurenți ai elefant.ro pe piața românească a comerțului online, aflată în creștere puternică în ultimii ani, sunt eMAG, Cel.ro și evoMAG.

Vânzările de bunuri de folosință îndelungată din România au crescut anul trecut cu 9,2% față de 2015, până la 2,55 miliarde euro, după ce ritmul de creștere a încetinit în trimestrul al patrulea la 2,5%, pe fondul scăderilor din sectoarele IT, foto și imprimante, potrivit studiului de piață GfK Tema.

viewscnt
Afla mai multe despre
spring black friday
elefant.ro