eMAG inaugurează cel de-al patrulea Apple Shop

eMAG inaugurează cel de-al patrulea Apple Shop
Profit.ro
Profit.ro
scris 5 sep 2019

eMAG, cel mai mare retailer online local, inaugurează cel de-al patrulea Apple Shop în showroomul din Băneasa.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Apple Shop eMAG Băneasa va include și un stand mobility la etaj, care reprezintă o extensie a spațiului de la parter. În noul spațiu, clienții pot beneficia de servicii precum service și instalare, garanție extinsă și creditare pe care eMAG le oferă.

Compania Dante International, administratorul eMAG, a înregistrat anul trecut o pierdere de 44,7 milioane de lei, de la 111,3 milioane de lei în 2017, la un volum al afacerilor de 4,24 miliarde de lei, în urcare cu 28% față de anul precedent.

YouTube va plăti în SUA o penalizare de 170 de milioane de dolari pentru că a colectat date de la copii CITEȘTE ȘI YouTube va plăti în SUA o penalizare de 170 de milioane de dolari pentru că a colectat date de la copii

La finele lunii mai, omul de afaceri Iulian Stanciu a anunțat că grupul de firme eMAG a înregistrat în 2018 o cifră de afaceri de 4,77 miliarde de lei, în creștere cu 17,5% față de anul precedent.

Dante International este controlată de grupul sud-african Naspers și Iulian Stanciu, cu o participație de circa 20%. Grupul eMAG include Dante International (eMAG Romania), Depanero, Conversion Marketing, Sameday Courier (Delivery Solutions), PC Garage, eMAG Bulgaria, eMAG Ungaria și eMAG Polonia.

viewscnt
Afla mai multe despre
emag
apple shop