EXCLUSIV FOTO Fressnapf, cel mai mare retailer european de produse pentru animale de companie, a deschis primul magazin în România și intră în concurență cu Animax. Campanie de recrutare

EXCLUSIV FOTO Fressnapf, cel mai mare retailer european de produse pentru animale de companie, a deschis primul magazin în România și intră în concurență cu Animax. Campanie de recrutare

Fondatorii companiei - Christian Kümmel, Dr. Johannes Steegmann și Torsten Toeller. Foto Fressnapf

Thomas Dincă
Thomas Dincă
scris 16 aug 2022

Compania germană Fressnapf, cel mai mare retailer european de produse pentru animale de companie, a cărei intrare în România a fost anunțată în premieră de Profit.ro în primăvara acestui an, a lansat deschiderea primelor magazine pe piața locală. Un cititor al Profit.ro a semnalat că la Oradea a fost deschis deja, ieri, primul astfel de magazin (FOTO mai jos).

Eveniment Profit
Profit.ro organizează cea de-a patra ediție a evenimentului IMM, o dezbatere pe teme ce preocupă antreprenorii mici și mijlocii în această perioadă, reunind reprezentanți ai autorităților, antreprenori și manageri de companii, organizații patronale, investitori, finanțatori și consultanți de business.
Evenimentul va fi organizat cu sprijinul: CEC Bank, Raiffeisen Bank, Porsche Finance Group Romania (Sharetoo - Abonamentul Auto) si UniCredit Bank.

Urmărește-ne și pe Google News

Înainte de a fi prezentată aici, informația a fost anunțată cu mult înainte pe Profit Insider

"Primele magazine în România vor fi deschise la data de 1.09.2022 și intenționăm să creștem an de an", este mesajul companiei. 

FOTO Lanțul canadian de cafenele Tim Hortons, indicat recent că și-a spionat clienții, își pregătește intrarea în România CITEȘTE ȘI FOTO Lanțul canadian de cafenele Tim Hortons, indicat recent că și-a spionat clienții, își pregătește intrarea în România

Prima unitate a fost însă deja deschisă, la Oradea, conform informațiilor primite, iar un centru va fi deschis în Capitală luna viitoare.

Compania a lansat pe piața locală și o campanie de recrutări, pentru posturi de HR Business Partner, Lucrător Comercial (cu salariu brut de 5.150 lei) și Manager Magazin, relevă date analizate de Profit.ro.

În luna mai, compania a transmis pentru Profit.ro că va deschide în a doua jumătate a anului primele magazine din România și vede un potențial al pieței locale de circa 100 de unități. 

"În România găsim o structură urbană foarte potrivită și atractivă, cu orașe în jur de 100.000 de locuitori și/sau chiar mai mici. Fiecare va fi potrivit practic pentru magazinele Fressnapf și pentru sortimentul nostru. Acesta va fi structurat cu o combinație de mărci industriale și exclusive Fressnapf binecunoscute în toate intervalele de preț; ne vom concentra și pe produsele și serviciile locale", a comunicat compania pentru Profit.ro.

Profit.ro a anunțat în primăvară că Fressnapf pregătește intrarea în România, urmând să fie un concurent direct pentru Animax, cel mai mare lanț de petshopuri de pe piața locală.

VIDEO PROFIT NEWS TV Bogdan Maioreanu, analist eToro: Deprecierea acțiunilor la companiile din zona tehnologică poate reprezenta o oportunitate pentru investitori CITEȘTE ȘI VIDEO PROFIT NEWS TV Bogdan Maioreanu, analist eToro: Deprecierea acțiunilor la companiile din zona tehnologică poate reprezenta o oportunitate pentru investitori

Cu peste 1.650 de magazine și 12.000 de angajați în 11 țări europene, compania este pe piață din 1992, cu unități în franciză, din 1997 lansând primele magazine din afara Germaniei.

Retailerul este însă și furnizor la nivel global, livrând anual, din China până în America de Nord și în toată Europa, peste 10.000 de containere pe cale maritimă și 25.000 de transporturi prin camioane.
Piața locală de hrană și accesorii pentru animale de companie este estimată la peste 3 miliarde de lei.
viewscnt
Afla mai multe despre
fressnapf
animax