Farmec deschide la Craiova primul magazin Gerovital din Oltenia

Farmec deschide la Craiova primul magazin Gerovital din Oltenia
scris 8 mar 2017

Producătorul român de cosmetice Farmec deschide la Craiova primul magazin Gerovital din Oltenia, acesta fiind primul dintre cele 15 noi magazine pe care compania clujeană intenționează să le deschidă în România în acest an.

Magazinul a fost deschis în cadrul ansamblului comercial Electroputere Parc, cu o investitie de circa 50.000 euro.

În prezent, rețeaua Farmec include 4 magazine Gerovital, dintre care primele trei au fost deschise anul trecut în București (în Veranda Mall și ParkLake Mall) și Constanța (în City Park Mall). De asemenea, compania deține 8 magazine Farmec în Cluj-Napoca (3 magazine), Arad, Sibiu, Târgu Mureș, Timișoara și Brașov.

Un nou brand pe piața materialelor de construcții. Arabesque inaugurează magazinul de retail MatHaus CITEȘTE ȘI Un nou brand pe piața materialelor de construcții. Arabesque inaugurează magazinul de retail MatHaus

Compania înregistrează o medie lunară de 12.000 clienți, persoane fizice, în magazinele de brand, iar valoarea medie a coșului de cumpărături pentru comerțul tradițional este de aproximativ 50 lei.

Farmec Cluj-Napoca a avut în 2015 vânzări de 172,5 milioane de lei (38,8 milioane euro) în creștere cu aproape 14% față de cele 152,1 milioane de lei (34,1 milioane de euro) înregistrate în anul precedent.  Compania estima un avans de peste 10% în 2016.

viewscnt

Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Afla mai multe despre
farmec
magazine
extindere