Fondatorii Salad Box și Marty Restaurants deschid încă două cafenele în București

Fondatorii Salad Box și Marty Restaurants deschid încă două cafenele în București
Profit.ro
Profit.ro
scris 6 nov 2018

Narcoffee Roasters, lanțul de cafenele deținut de Marcelus Suciu, fondatorul Marty Restaurants, și Dan Isai, fondatorul Salad Box, deschide încă două cafenele în București, una pe Bulevardul Magheru și una în Avantgarde Office Building, în urma unei investiții totale de 150.000 de euro. 

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Potrivit estimărilor reprezentanților companiei, investiția de circa 150.000 euro în cele două unități inaugurate în București va fi amortizată în aproximativ 30 de luni de la deschidere. De asemenea, aceștia anticipează peste 34.000 de clienți în primele 6 luni de activitate, în cazul ambelor cafenelei, cifră pe care intenționează să o dubleze până la împlinirea unui an de la inaugurarea celor două cafenele.

Odată cu aceste două noi deschideri, numărul unităților Narcoffee Roasters din Capitală a ajuns la trei.

Starbucks deschide o nouă cafenea în București, în clădirea de birouri care a atras Microsoft chiriaș CITEȘTE ȘI Starbucks deschide o nouă cafenea în București, în clădirea de birouri care a atras Microsoft chiriaș

La nivel de business, reprezentanții companiei estimează că, până la finele lunii mai 2019, aceste cafenele vor genera circa 55% din cifra de afaceri, în condițiile în care prima unitate din București, inaugurată în urmă cu un an în incinta centrului comercial Afi Cotroceni, a cunoscut un parcurs pozitiv. Astfel, atât vânzările, cât și numărul clienților s-au triplat, în prezent, unitatea ajungând la o medie de 150 de clienți pe zi.

În total, rețeaua Narcoffee Roasters numără 7 cafenele, dintre care 6 în Cluj-Napoca și București și o franciză în Praga, iar, pe termen mediu, Narcoffee Roasters vizează francizarea conceptului și în SUA.

viewscnt
Afla mai multe despre
narcoffee roasters
cafenea