FOTO Grupul ARSIS, cel mai mare retailer independent din piața de telecom, extinde gelateria La Romana

FOTO Grupul ARSIS, cel mai mare retailer independent din piața de telecom, extinde gelateria La Romana
scris 9 aug 2021

După 10 luni de prezență pe piața locală, La Romana dal 1947 a deschis cea de-a șasea gelaterie din România și prima locație stradală, în București. 

Grupul ARSIS ce operează în Romania încă din anul 1991 și care este cel mai mare retailer independent din piața de telecom, precum si cel mai mare dealer Vodafone, a adus în România, în sistem de franciză, gelateria La Romana, informație anunțată de Profit.ro.

Jacek Olczak, CEO Philip Morris International: Ambiția noastră este ca produsele fără fum să reprezinte peste 50% din veniturile nete totale până în 2025. În România am făcut investiții de peste 500 milioane USD pentru transformarea fabricii din Otopeni CITEȘTE ȘI Jacek Olczak, CEO Philip Morris International: Ambiția noastră este ca produsele fără fum să reprezinte peste 50% din veniturile nete totale până în 2025. În România am făcut investiții de peste 500 milioane USD pentru transformarea fabricii din Otopeni

ARSIS Group, care a deschis acum, pe Calea Victoriei, prima unitate stradală, vizează extinderea rețelei cu 3-4 noi puncte de vânzare în fiecare an, atât în orașe mari precum Cluj-Napoca, Constanța, Timișoara, Iași sau Oradea, cât și în orașe mai mici. Investițiile grupului vizează și consolidarea serviciului de livrări rapide la domiciliu prin propria platformă de livrare, ca și prin parteneriatul cu platformele de food delivery. 

Din grupul ARSIS mai fac parte Mobiup Distribution, distribuitor de accesorii pentru telefoane, retailerul de accesorii pentru telefoane Mobicell precum și 3 restaurante Subway.

Primul salon de înghețată La Romana a apărut în centrul istoric al orașului Rimini, în anul 1947, primind numele fiicei fondatorului, Romana. Afacerea a fost preluată câțiva ani mai târziu de maestrul gelatier Vito Zucchi, ai cărui fii, Massimiliano și Ivano, administează în prezent afacerea.

Începând cu anul 2013, La Romana și-a început extinderea în Europa, în țări precum Spania și Italia, iar în anul 2020 este programată iaugurarea primei gelaterii La Romana din Dubai. În prezent, lanțul La Romana numără 53 de gelaterii.

FOTO Grupul ARSIS, cel mai mare retailer independent din piața de telecom, extinde gelateria La Romana

viewscnt
Afla mai multe despre
grupul arsis
gelaterie
la romana