FOTO IKEA recheamă un produs și dă banii înapoi

FOTO IKEA recheamă un produs și dă banii înapoi
Profit.ro
Profit.ro
scris 23 dec 2022

IKEA România recheamă o parte din torturile sale,Tort cu migdale (Almondy) si DAIM de 400 de grame, întrucât un obiect metalic a fost găsit într-un astfel de tort. Produsele sunt rechemate ca o măsură de precauție, precizează compania.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

”IKEA România recheamă o parte din torturile sale,Tort cu migdale (Almondy) si DAIM de 400 de grame, întrucât un obiect metalic a fost găsit într-unastfel de tort. Produsele sunt rechemate ca o măsură de precauție. Rechemarea se limitează la torturile cu migdale Almondy , Tort cu migdale si DAIM de 400 de grame, achiziționate din magazinele IKEA, care fac parte din lotul L2140 și expiră la data de 18.11.2023”m anunță compania într-un comunicat.

FOTO H&M a anunțat că retrage de la vânzare o colecție după o postare furioasă CITEȘTE ȘI FOTO H&M a anunțat că retrage de la vânzare o colecție după o postare furioasă

Almondy îi îndeamnă pe clienții care au cumpărat acest produs să returneze produsul la magazinul de unde l-au achiziționat, pentru a le fi restituită integral suma plătită, sau să contacteze Almondy la www.almondy.com.

FOTO IKEA recheamă un produs și dă banii înapoi

”La Almondy, calitatea și siguranța produselor noastre este prioritatea numărul unu. Luăm foarte în serios acest incident, așa că, drept măsură de precauție, am decis să rechemăm produsele din magazinele IKEA, din lotul menționat mai sus. Am identificat măsurile pe care trebuie să le luăm pe viitor pentru a ne a sigura că astfel situații nu se vor repeta”, a declarat Margareta Johannesson, Quality Director la Almondy. Almondy își cere scuze pentru neplăcerile cauzate de rechemarea acestui produs”, se arată în comunicat.

Termenul de rechemare este 22.12.2022 – 22.01.2023. 

FOTO IKEA recheamă un produs și dă banii înapoi

viewscnt
Afla mai multe despre
ikea
tort