FOTO Mega Image anunță retragerea unui produs și dă banii înapoi

FOTO Mega Image anunță retragerea unui produs și dă banii înapoi
scris 22 mar 2019

Mega Image anunță că, la solicitarea producătorului Euro Company, a retras de la comercializare un întreg lot de de mix de fructe exotice, existând suspiciunea contaminării cu salmonella. Cumpărătorii sunt sfătuiți să nu consume produsul.

”Dorim să va aducem la cunoștință că Mega Image a retras de la vânzare produsul 23416 Euro Company Mix Exotic 100 G, număr lot 8302, termen de valabilitate 31.10.2019”, se arată pe pagina oficială a Autorității Sanitar Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor (ANSVSA), scrie News.ro.

Informarea de retragere de la vânzare a produsului provine de la furnizorul Euro Company.

CONFIRMARE Finanțele preiau de la ANAF activitatea de soluționare a contestațiilor. Creșteri de salarii pentru cei 1.800 de angajați proprii ai Ministerul Finanțelor, dar nu și pentru cei 24.000 de angajați de la ANAF CITEȘTE ȘI CONFIRMARE Finanțele preiau de la ANAF activitatea de soluționare a contestațiilor. Creșteri de salarii pentru cei 1.800 de angajați proprii ai Ministerul Finanțelor, dar nu și pentru cei 24.000 de angajați de la ANAF

”Furnizorul Euro Company a inițiat o retragere a lotului de produs menționat mai sus, deoarece există o suspiciune de contaminare a acestuia cu bacteria Salmonella. Euro Company menționează faptul că au fost realizate controale pe toate eșantioanele de materii prime, precum și a liniilor de producție și toate au ieșit conforme, nu s-a confirmat practic prezența acestei bacterii, însă se efectuează toate investigațiile necesare în continuare. Toate produsele retrase urmează a fi distruse”, a transmis ANSVSA.

Mega Image solicită clienților să nu consume produsele și să le returneze, fiind necesar bonul fiscal.

viewscnt
Afla mai multe despre
mega image
euro company
fructe exotice
salmonella