Gilles Roudy și-a încheiat mandatul de director general al Metro România

Gilles Roudy și-a încheiat mandatul de director general al Metro România
Ana Maria Petcana
Ana Maria Petcana
scris 7 iun 2016
Gilles Roudy și-a încheiat mandatul de director general al Metro Cash & Carry România, poziție deținută din decembrie 2013, iar până la numirea unui nou director interimatul este asigurat de directorul financiar, Camelia Oprea.

În timpul mandatului sau la Metro România, au fost continuate și dezvoltate programe importante precum LaDoiPași, De-ale noastre, Metro Expo etc.

Urmărește-ne și pe Google News
Gilles Roudy, care a preluat poziția de director general în dată de 1 decembrie 2013, a fost director comercial la Real International începând din 2009.
TOP Retailul modern din România s-a apropiat de pragul de afaceri de 10 mld euro în 2015, an în care și-a dublat profitul CITEȘTE ȘI TOP Retailul modern din România s-a apropiat de pragul de afaceri de 10 mld euro în 2015, an în care și-a dublat profitul

Succesorul lui Gilles Roudy pentru poziția de director general va fi anunțat în perioada următoare. Perioada interimatului va fi asigurată de către Camelia Oprea, director financiar, care va prelua responsabilitățile aferente.

Vânzările Metro Cash&Carry România au scăzut în anul fiscal 2014/2015, respectiv octombrie 2014 - septembrie 2015, la 892 milioane euro, de la 909 milioane euro în anul anterior, perioadă în care a închis un magazin la Pitești și și-a redus numărul angajaților cu 582 persoane, la 4.349 salariați, potrivit unui raport al grupului german.

Metro Cash&Carry România a fost afectată de criza financiară, din 2009 până în 2014, vânzările înregistrând un declin constant, de la 5,74 miliarde lei la 4,48 miliarde lei, potrivit datelor disponibile la Ministerul Finanțelor.

 

viewscnt
Afla mai multe despre
metro
director
romania