Grupul suedez Tetra Pak își revocă după 2 ani managerul local și aduce un francez în fruntea operațiunilor din România

Grupul suedez Tetra Pak își revocă după 2 ani managerul local și aduce un francez în fruntea operațiunilor din România

Guillaume Latourrette Sursa foto:youtube

scris 2 aug 2018

Producătorul de ambalaje Tetra Pak l-a revocat, după 2 ani, pe Francesco Faella din poziția de Managing Director pentru operațiunile companiei în regiunea Europei de Sud-Est și l-a instalat în această poziție pe francezul Guillaume Latourrette, până în prezent Regional Marketing Director pentru Europa și Asia Centrală. 

Faella fusese numit în vara anului 2016 în locul Mariei Krasilowez. El a fost desemnat acum să conducă afacerile Tetra Pak în țara natală, Italia.

Latourrette lucrează în cadrul Tetra Park din 2010.

EXCLUSIV Fostul premier Ponta cere Unirea Shopping Center daune morale de 60.000 euro pentru videoclipuri care au rulat în magazin CITEȘTE ȘI EXCLUSIV Fostul premier Ponta cere Unirea Shopping Center daune morale de 60.000 euro pentru videoclipuri care au rulat în magazin

Tetra Pak are aproximativ 23.000 de angajați în peste 80 de țări.

În România, cu 36 de angajați, compania a avut anul trecut afaceri de 153,7 milioane lei și un profit net de 4,2 milioane lei, cu un provizion de 4,3 milioane lei.

viewscnt

Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Afla mai multe despre
tetra pak
director
românia
europa