Grupurile Prada și Puma au suspendat operațiunile în Rusia

Grupurile Prada și Puma au suspendat operațiunile în Rusia
Profit.ro
Profit.ro
scris 6 mar 2022

Grupurile Prada și Puma au anunțat că suspendă toate vânzările și operațiunile comerciale din Rusia, ca urmare a invadării Ucrainei, transmite Reuters.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară

Grupul de lux Prada din Milano și-a suspendat operațiunile de vânzare cu amănuntul în Rusia, a anunțat compania, după o serie de alte mărci de top care au anunțat deja mișcări similare, scrie News.ro

Ce costuri presupun investițiile în acțiuni din SUA ca Tesla sau Apple, din România? Atenție la alegerea brokerului: comision zero nu înseamnă gratis! CITEȘTE ȘI Ce costuri presupun investițiile în acțiuni din SUA ca Tesla sau Apple, din România? Atenție la alegerea brokerului: comision zero nu înseamnă gratis!

”Preocuparea noastră principală este față de toți colegii și familiile lor afectați de tragedia din Ucraina și vom continua să îi sprijinim”, a transmis Prada.

De asemenea, producătorul german de îmbrăcăminte sport Puma a decis să suspende operațiunile în toate magazinele sale din Rusia. 

Puma, care are 100 de magazine în Rusia, a oprit deja livrările către Rusia după invazia Ucrainei. 

Grupul spaniol Inditex anunțase deja că va închide temporar toate magazinele celor opt mărci ale sale prezente în Rusia: Zara, Pull & Bear, Massimo Dutti, Bershka, Stradivarius, Oysho, Zara Home și Uterqüe.

Emanuel Poștoacă, Nordis Group: Oferim servicii complete, la cel mai înalt standard, pentru turiști, proprietari și investitori CITEȘTE ȘI Emanuel Poștoacă, Nordis Group: Oferim servicii complete, la cel mai înalt standard, pentru turiști, proprietari și investitori

Rusia va rămâne și fără produsele Samsung, de la smartphone-uri la chipset-uri.

Samsung a anunțat că a oprit vânzările de produse în Rusia, în urma invadării Ucrainei, și, în plus, va dona mai multe milioane de dolari în sprijinul eforturilor umanitare desfășurate în Ucraina.

În total, Samsung va dona 6 milioane de dolari. Din aceștia, 1 milion de dolari este reprezentat de valoarea produselor proprii donate de compania coreeană.

În ceea ce privește oprirea vânzărilor, nu vor mai fi vândute în Rusia o gamă largă de electronice, în frunte cu smartphone-urile, dar nici chipset-uri, care fac deja obiectul unei crize globale.

viewscnt
Afla mai multe despre
prada
puma
rusia