H&M ar putea raporta primul profit anual din 2015

H&M ar putea raporta primul profit anual din 2015
scris 17 dec 2019

Hennes & Mauritz AB (H&M), al doilea retailer de îmbrăcăminte la nivel mondial, a înregistrat o creștere cu 9% a vânzărilor în trimestrul patru din 2019, fiind în grafic pentru a raporta primul avans al profiturilor anuale din ultimii patru ani, după investiții semnificative în online și alte servicii, pentru a se adapta la modificările rapide din industrie, transmit MarketWatch și Reuters.

La Bursa de la Stockholm, acțiunile H&M au urcat luni cu 2%. Anul acesta, titlurile au înregistrat o creștere cu 53%, scrie Agerpres.

Tranzacție: Un pachet de 35% din acțiunile lanțului de cafenele 5 To Go - preluat de un fond de investiții creat împreună cu Sacha Dragic, proprietarul SuperBet CITEȘTE ȘI Tranzacție: Un pachet de 35% din acțiunile lanțului de cafenele 5 To Go - preluat de un fond de investiții creat împreună cu Sacha Dragic, proprietarul SuperBet

În perioada septembrie-noiembrie 2019, trimestrul patru pentru H&M, vânzările au urcat cu 9%, la 61,7 miliarde de coroane suedeze (6,41 miliarde de dolari), în timp ce analiștii previzionau un avans de 10%.

viewscnt
Afla mai multe despre
hennes & mauritz ab
h&m