Horn Distribution deschide primul magazin din România

Horn Distribution deschide primul magazin din România
Profit.ro
Profit.ro
scris 16 feb 2022

Compania poloneză Horn Distribution, jucător în industria audio-video premium, a deschis Audio Forum, în București, prezentat ca fiind cel mai mare magazin audio-video din lanțul de magazine pe care îl operează la nivel european.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Inaugurarea Audio Forum vine după o investiție de peste 1,5 milioane de euro, care a vizat amenajarea unui spațiu de 540 metri pătrați cu trei zone de produse distincte.

Sectorul e-commerce românesc a depășit pragul de 6 miliarde de euro, dar sub așteptări CITEȘTE ȘI Sectorul e-commerce românesc a depășit pragul de 6 miliarde de euro, dar sub așteptări

Echipa din România care gestionează operațiunile Audio Forum este condusă de Tiberiu Argint, Sales Manager al Horn Distribution, cu o experiență de 17 ani în piața de profil. 

Pe piață de 30 de ani, Horn Distribution este nucleul unui grup de companii afiliate care operează în Polonia, unde se află sediul central al companiei, și în alte 12 piețe europene. Echipe de colaboratori din companiile-surori ale Grupului Horn dezvoltă operațiunile de distribuție și vânzare în Ungaria, Lituania, Republica Cehă, Elveția, Germania, Italia, România și Olanda. De asemenea, echipele de vânzări pot fi găsite în Letonia, Estonia și Slovacia.

viewscnt
Afla mai multe despre
horn distribution
audio-video