Auchan deschide al doilea centru logistic din România

Auchan deschide al doilea centru logistic din România
Profit.ro
Profit.ro
scris 15 feb 2022

Auchan Retail inaugurează un nou centru logistic, al doilea din România, amplasat în nord-vestul țării, în orașul Călan din județul Hunedoara.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Noul depozit are o o suprafață de depozitare de 22.000 metri pătrați.

Gigantul american Foot Locker CONFIRMĂ că intră cu propriile magazine în România CITEȘTE ȘI Gigantul american Foot Locker CONFIRMĂ că intră cu propriile magazine în România

Întreaga suprafață a centrului, prevăzută a fi extinsă în următorii ani, depășește 67.000 metri pătrați și include atât zona de depozitare, cât și spații verzi și diverse zone de facilități pentru personal și transportatori.

Noul centru logistic are o capacitate de stocare de 13.000 de paleți, oferind posibilitatea de a livra 15 milioane de colete anual.

Pe lângă campusul de la Călan, retailerul mai operează un spațiu logistic cu o suprafață de 71.000 m2 în localitatea Ștefăneștii de Jos, lângă București, inaugurat în 2020. Auchan România. Centrul din Ștefănești deservește atât 47 de hipermarketuri, supermarketuri și magazine de proximitate MyAuchan, cât și magazine din stațiile Petrom din zona de sud și sud-est a țării. 

Auchan România are în portofoliu 182 de magazine, cuprinzând 33 de hipermarketuri, 5 supermarketuri și 144 de magazine de ultraproximitate MyAuchan, din care 136 în stațiile Petrom, cât și magazinul online auchan.ro. 

viewscnt
Afla mai multe despre
auchan
centru logistic