IKEA a deschis un nou centru de colectare și pregătește un showroom

IKEA a deschis un nou centru de colectare și pregătește un showroom
Profit.ro
Profit.ro
scris 1 iul 2019

Retailerul suedez IKEA a inaugurat la Constanța cel de-al treilea centru de colectare din întreaga țară, după cele din Brașov și Timișoara. 

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Clienții retailerului scandinav din Constanța, dar și din județele învecinate au posibilitatea să ridice produsele comandate online. Totodată, aceștia vor avea în curând la dispoziție și puncte digitale de comandă, unde își vor putea configura mobilierul, vizualiza ansambluri de bucătării sau dormitoare, iar în viitorul apropiat, în acest pick-up point va fi inaugurat și un showroom de mici dimensiuni. 

Nike își retrage unele produse din China după ce unul dintre designerii săi și-a exprimat susținerea față de protestele din Hong Kong CITEȘTE ȘI Nike își retrage unele produse din China după ce unul dintre designerii săi și-a exprimat susținerea față de protestele din Hong Kong

În urmă cu o săptămână, IKEA a deschis magazinul Pallady, București, al doilea magazin al companiei în România și prezentat ca fiind cel mai mare din Sud-Estul Europei.

viewscnt
Afla mai multe despre
ikea
constanta