IKEA România anunță investiții care să asigure prețuri mai mici. Peste 900 de produse promise cu prețuri mai mici în România

IKEA România anunță investiții care să asigure prețuri mai mici. Peste 900 de produse promise cu prețuri mai mici în România
Profit.ro
Profit.ro
scris 7 nov 2023

IKEA România a înregistrat rezultate pozitive în anul fiscal 2023, cu o creștere totală de 14,1% în materie de vânzări, în comparație cu anul precedent, ajungând la o cifră de afaceri de peste 1,2 miliarde de lei și la 22 de milioane de produse vândute în toate unitățile.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

De asemenea, IKEA a înregistrat creșteri în anul fiscal 2023 (1 septembrie 2022 – 31 august 2023) și în materie de vânzări online, cu 6% față de anul fiscal 2022.Totodată, 2023 a fost și anul în care IKEA Timișoara și-a deschis oficial porțile.

UE lansează o investigație asupra AliExpress CITEȘTE ȘI UE lansează o investigație asupra AliExpress

Produsele de mobilier rămân în topul preferințelor clienților, raportul dintre vânzările de mobilier și cele de accesorii fiind de 64% pentru mobilă și 36% pentru accesorii.

Website-ul IKEA a avut 27 de milioane de vizite și peste 381 de mii de comenzi online.

LVMH cumpără marca de ochelari de lux Barton Perreira, care a produs ochelari de soare pentru James Bond CITEȘTE ȘI LVMH cumpără marca de ochelari de lux Barton Perreira, care a produs ochelari de soare pentru James Bond

IKEA spune că își propune să mențină prețurile la un nivel cât mai scăzut posibil, luând în considerare impactul major pe care îl au costurile de trai asupra tuturor, și caută soluții pentru a investi și mai mult în prețuri în viitor.

Pe tot parcursul anului, compania va investi peste 5,8 milioane de euro pentru a absorbi costurile și a asigura prețuri cât mai mici. De la 1 noiembrie, peste 900 de produse vor avea prețuri mai mici în România.

viewscnt
Afla mai multe despre
ikea românia
preturi