INEDIT Antreprenori din mai multe domenii vor defila pe un podium de prezentare a modei

INEDIT Antreprenori din mai multe domenii vor defila pe un podium de prezentare a modei
scris 4 iul 2021

Antreprenori din mai multe domenii de activitate urmează să defileze, joi, 8 iulie, pe podiumul de prezentare al evenimentului de modă Expo 2021 - "Fabricat în Satu Mare", în scopul transmiterii unui mesaj de susținere pentru industria textilă, grav afectată de pandemie, anunță Confederația Națională pentru Antreprenoriat Feminin (CONAF).

Cum au crescut olandezii de la FERM afacerile din România CITEȘTE ȘI Cum au crescut olandezii de la FERM afacerile din România

Se speră ca acest mesaj să stimuleze salvarea industriei textile din România, prin adoptarea de măsuri care să stimuleze acest domeniu de activitate în fața efectelor economice cauzate de pandemie.

Statul vine cu tichete sociale pentru sprijin educational, ajutor atât pentru familii, dar și pentru retailerii loviți de pandemie. Cum poți intra în program CITEȘTE ȘI Statul vine cu tichete sociale pentru sprijin educational, ajutor atât pentru familii, dar și pentru retailerii loviți de pandemie. Cum poți intra în program

Industria textilă din România produce haine, fibre textile și încălțări în valoare de circa 3,7 miliarde de euro anual. Anul trecut, când mai multe fabrici locale au fost închise ori relocate în țări considerate mai ieftine, industria a pierdut 3,7 de milioane de lei din cifra de afaceri.

viewscnt
Afla mai multe despre
moda
afaceri
textile