JYSK inaugurează două magazine noi

JYSK inaugurează două magazine noi
scris 17 feb 2020

JYSK România, retailerul scandinav de mobilier și decorațiuni pentru casă, va inaugura joi două magazine noi, unul în București și unul în Timișoara, și va ajunge la 84 de unități în România.

Compania nu precizează care este valoarea totală a investiției. JYSK are o strategie prin care închiriază spații de la dezvoltatori, fără a construi de la zero magazinele, scrie News.ro.

Noul magazin JYSK din sectorul 3 este în locul unui fost magazin Lidl și are o suprafață totală de 1.580 metri pătrați. În București, compania JYSK mai are opt magazine, iar în apropierea Capitalei a deschis recent încă două unități, în Afumați și Balotești.

Regimul articolelor pirotehnice pregătit să fie înăsprit: Interzis la petarde și pocnitori. ”Sunt aruncate la ore nepotrivite sau excesiv, conducând la lipsa somnului, spaimă sau crize.” CITEȘTE ȘI Regimul articolelor pirotehnice pregătit să fie înăsprit: Interzis la petarde și pocnitori. ”Sunt aruncate la ore nepotrivite sau excesiv, conducând la lipsa somnului, spaimă sau crize.”

Magazinul deschis în Timișoara are o suprafață totală de 1.400 mp și va fi cel de-al treilea magazin JYSK din oraș.

“Pe 20 februarie adăugăm două magazine noi în portofoliul JYSK. În București, magazinul are o poziționare foarte bună, în locul fostului magazin Lidl, fiind ușor de accesat de clienții din cartierele Dristor și Titan și nu numai. În Timișoara, aveam până acum magazine nordul și în sudul orașului, iar acum ne extindem într-o zonă nouă, Buziaș”, a declarat Iraida Paiuc, sales and marketing manager JYSK România și Bulgaria.

JYSK are în plan să ajungă la 150 de magazine în România.

“Planurile noastre de expansiune nu se opresc aici. Tinta noastra este să avem 150 de magazine în România, să fim prezenți în toate orașele cu peste 20.000 de locuitori. Ne dorim să deschidem cât mai multe magazine într-un timp cât mai scurt, din păcate însă stocul de spații de retail disponibile este insuficient. Pentru magazinele noastre căutăm spații moderne, de aproximativ 1.350 mp, dar ne este din ce în ce mai greu să găsim spații potrivite conceptului nostru, mai ales în orașe mari, precum București și Timișoara”, spune Hristu Geoge, Development Manager JYSK România.

JYSK este unul dintre cei mai importanți retaileri de mobilă și decorațiuni interioare din Europa, cu afaceri anuale de peste 4 miliarde de euro. Grupul desfășoară operațiuni în 52 de țări și numără un total peste 23.000 de angajați și peste 2.800 de magazine.

Retailerul danez de mobilă și decorațiuni interioare JYSK a intrat pe piața din România în 2007, odată cu inaugurarea primului magazin la Oradea.

viewscnt
Afla mai multe despre
jysk
mobila
decoratiuni