KFC a închis temporar restaurantele din Marea Britanie, după ce firma de curierat nu a livrat carnea de pui la timp

KFC a închis temporar restaurantele din Marea Britanie, după ce firma de curierat nu a livrat carnea de pui la timp
Florentina Dragu
Florentina Dragu
scris 19 feb 2018

Lanțul american de fast-food KFC a fost nevoit să închidă temporar majoritatea restaurantelor din Marea Britanie din cauza lipsei de carne de pui, după ce compania germană de curierat DHL, noul partener al KFC pe piața britanică, nu a livrat carnea la timp.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

“Am cooptat un nou partner, care s-a lovit însă de câteva probleme de început – să livrezi carne proaspătă de pui către 900 de restaurante din țară este destul de complicat”, a anunțat KFC luni, citată de Reuters.

DHL a invocat “probleme operaționale” și a cerut scuze pentru neplăcerile create.

Lidl deschide la București al doilea mare hub digital din Europa și angajează peste 100 de IT-iști CITEȘTE ȘI Lidl deschide la București al doilea mare hub digital din Europa și angajează peste 100 de IT-iști

“Nu vom face compromisuri în privința calității, astfel că în lipsa livrărilor, mai multe restaurante au fost închise, iar altele operează după un meniu, sau orar, scurt”, potrivit KFC.

Rețeaua KFC (Kentucky Fried Chicken) are aproximativ 20.000 de restaurante în peste 100 de țări la nivel mondial și vânzări anuale de peste 20 miliarde de dolari. În România, compania are 70 de restaurante atât în București, cât și în alte orașe precum Timișoara, Arad, Botoșani, Cluj-Napoca, Oradea, Suceava, Pitești sau Brașov. De asemenea, operează două restaurante la Chișinău, Republica Moldova și două în zona de nord-est a Italiei.

viewscnt
Afla mai multe despre
kfc
marea britanie
dhl
curierat
livrari
carne pui