Lagardère Travel Retail deschide un nou magazin 1 Minute

Lagardère Travel Retail deschide un nou magazin 1 Minute
scris 17 ian 2020

Conceptul de magazine „fresh snacking & convenience” 1 Minute, ce face parte din grupul francez Lagardère Travel Retail România, deschide o nouă unitate în București, în clădirea Charles de Gaulle Plaza. 

Magazinul 1 Minute din Charles de Gaulle Plaza aduce în plus integrarea conceptului So!Coffee în cadrul aceluiași spațiu.

Prosus, companie din care face parte și eMag, interesată să cumpere o altă firmă de livrări de mâncare după ce a pierdut lupta pentru Just Eat. \ CITEȘTE ȘI Prosus, companie din care face parte și eMag, interesată să cumpere o altă firmă de livrări de mâncare după ce a pierdut lupta pentru Just Eat. "Analizăm mai multe opțiuni."

Cu o experiență de 165 de ani în comerțul din zonele de tranzit, Lagardère Travel Retail este unul dintre principalii jucători de pe piața de Travel Retail, cu peste 4.400 de magazine pentru trei linii de afaceri: Duty-free & Luxury, Travel Essentials și Foodservice.

În România, compania este prezentă de peste 20 de ani pe piața de retail și operează o rețea de peste 280 de magazine pentru segmentele de News & Convenience, Gifts & Souvenirs și Foodservice, cu mai multe branduri, dintre care cele mai cunoscute sunt Inmedio, Relay, 1 Minute și So! Coffee.

viewscnt

Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Afla mai multe despre
lagardère travel retail
1 minute