Lagardère Travel Retail România a deschis câte o unitate 1 Minute și So!Coffee în parcul de birouri West Gate

Lagardère Travel Retail România a deschis câte o unitate 1 Minute și So!Coffee în parcul de birouri West Gate
Profit.ro
Profit.ro
scris 27 nov 2017

Lagardère Travel Retail România a anunțat că a deschis câte o unitate 1 Minute și So!Coffee în parcul de birouri West Gate, unde au birouri companii ca Dacia Renault, Ericsson, Société Générale European Business Services, Panasonic, Citi, Carestream Health, Medicover, Siemens sau WNS.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Valoarea investiției pentru aceste două puncte de vânzare se ridică la circa 95.000 euro. În prezent, în West Gate, există 3 unități ale operatorului internațional, prima fiind deschisă în 2013.

Cu o experiență de peste 165 de ani în comerțul din zonele de tranzit, Lagardère Travel Retail este unul dintre principalii jucători de pe piața de Travel Retail, cu peste 4.100 de magazine pentru trei linii de afaceri: Duty-free & Luxury, Travel Essentials și Foodservice.

STUDIU Românii sunt nemulțumiți de șoferii de taxi, dar nu vor tarife mai mari. Problemele reclamate de clienți CITEȘTE ȘI STUDIU Românii sunt nemulțumiți de șoferii de taxi, dar nu vor tarife mai mari. Problemele reclamate de clienți

În România, compania este prezentă de peste 20 de ani pe piața de retail și operează o rețea de peste 245 de magazine pentru segmentele de News & Convenience, Gifts & Souvenirs și Foodservice, cu mai multe branduri, dintre care cele mai cunoscute sunt Inmedio, Relay, 1 Minute și So! Coffee.

Anul trecut, la nivel global, divizia Lagardère Travel Retail a înregistrat o cifră de afaceri de 4,2 miliarde euro.

viewscnt
Afla mai multe despre
lagardere travel retail romania
1 minute
so!coffee
west gate