Lanțul de cofetării Dulcinella a fost preluat de un fond de investiții și începe extinderea ca brand național

Lanțul de cofetării Dulcinella a fost preluat de un fond de investiții și începe extinderea ca brand național
Profit.ro
Profit.ro
scris 22 mai 2024

Lanțul de cofetării Dulcinella, din Republica Moldova, a fost preluat de fondul de investiții Cornelius H Group și începe procesul de extindere în România, ca brand național.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

17 iunie - Eveniment Profit.ro - Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield, Globalworth, imobiliare.ro, Meta Estate, Nordis
25 iunie - Medika TV - Maratonul Sănătății dentare. Parteneri: Maxilomed, Regina Maria Dental Clinics

În aceasta lună, 4 noi locații se deschid în București, Iași și Suceava.

Afacerile F 64 Studio au depășit 150 milioane de lei CITEȘTE ȘI Afacerile F 64 Studio au depășit 150 milioane de lei

Cofetăriile sunt în locații centrale, tip mall, și au necesitat împreună o investiție de peste 300.000 de euro.

“Deschiderea de noi locații face parte din strategia noastră de expansiune. Scopul nostru este să valorificăm la maximum potențialul brandului prin locații cu vizibilitate, trafic și facilitate pentru clienți cât mai mari, astfel încât să putem dezvolta, pe termen lung, brandul Dulcinella la nivel național”, spune Sergiu Diaconu, reprezentantul acționarilor Dulcinella.

În București, noile locații Dulcinella s-au deschis în Promenada Mall și Mega Mall, venind sa completeze celelalte 5 locații din capitală - Grivița, Ștefan cel Mare, Pantelimon, Iuliu Maniu și Brâncoveanu.

FOTO Carrefour lansează în România un program național de reduceri CITEȘTE ȘI FOTO Carrefour lansează în România un program național de reduceri

În zona istorică a Moldovei, cele două noi puncte Dulcinella s-au deschis în Iulius Mall Suceava și Palas Iași. Pe lângă acestea, grupul Dulcinella mai are magazine în Bacău, Botoșani, Roman, Piatra Neamț, Pașcani și Fălticeni.

Dulcinella este un brand fondat în anul 2005, în Republica Moldova.

Din 2019 s-a extins și în România cu peste 20 de magazine proprii în 10 orașe, dintre care 7 locații în București, având fabrica la Târgu Neamț și peste 120 angajati.

Acum este deținută de Cornelius H Group, un fond de investiții din Marea Britanie cu rădăcinile tot în Republica Moldova.
 

viewscnt
Afla mai multe despre
dulcinella
cornelius h group
cofetarie