Lanțul de restaurante Hercule vizează să deschidă cel puțin opt noi unități în acest an. „2022 va fi anul Hercule!"

Lanțul de restaurante Hercule vizează să deschidă cel puțin opt noi unități în acest an. „2022 va fi anul Hercule!"
Profit.ro
Profit.ro
scris 8 feb 2022

Lanțul de restaurante Hercule, fondat de omul de afaceri Ștefan Mandachi, a avut încasări de 1.2 milioane euro în 2021 și începe expansiunea în țară, având în plan să deschidă cel puțin opt noi restaurante până la finalul anului.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Pentru 2022, lanțul de restaurante de tip fast food estimează încasări de 2 milioane euro și un număr de aproximativ 200.000 de consumatori care vor cumpăra preparatele Hercule, în creștere față de anul 2021.

Ziua Îndrăgostiților poate duce la o penurie de ciocolată CITEȘTE ȘI Ziua Îndrăgostiților poate duce la o penurie de ciocolată

„2022 va fi anul Hercule! Cifrele de anul trecut ne arată o creștere la nivelul vânzărilor, trendul fiind unul ascendent. Avem în plan să ne extindem în toată România și să deschidem cel puțin opt noi restaurante anul acesta. Având în vedere estimările noastre de business și planurile pe termen scurt, în anul 2024 vom ajunge la 20 de restaurante Hercule în toată țara”, a spus Ștefan Mandachi.

În prezent, lanțul de restaurante Hercule are în total trei locații deschise, în Bacău, Ploiești și Vaslui, și numără aproximativ 40 de angajați. Dintre cele trei restaurante, două sunt în sistem de franciză.

Ștefan Mandachi, omul de afaceri sucevean care a fondat și lanțul de restaurante Spartan, a mai declarat că obiectivul Hercule pentru următorii trei ani este să ajungă la un milion de preparate vândute în România: „Ne dorim să creștem, ne dorim să fim prezenți în fiecare colț al țării, iar obiectivul nostru clar este să ajungem la un milion de preparate vândute până în 2024”.

Lanțul de restaurante Hercule caută parteneri francizați, alături de care să continue dezvoltarea afacerii pe plan local.

Lanțul de restaurante Hercule face parte din grupul Strong MND Corporation SRL, împreună cu lanțul de restaurante Spartan, Mandachi Hotel & Spa, Mandachi Business Center și francizele: Mefi Café, sala de fitness Bum Bum Box, Concept SPA BioTransylvania, Restaurant Don Stefano, Centru de evenimente Magnificus și www.francizelacheie.ro

viewscnt
Afla mai multe despre
hercule
ștefan mandachi