Lanțul de restaurante Spartan se extinde

Lanțul de restaurante Spartan se extinde
scris 21 aug 2020

Lanțul de restaurante de tip fast-food Spartan se extinde cu două noi spații, în Târgoviște și Cluj-Napoca.

Mandachi Industry este deținătorul brandului românesc Spartan și se extinde în principal în franciză.

Carrefour deschide primul hipermarket din Târgoviște și aduce opțiuni multiple de cumpărare, online și offline CITEȘTE ȘI Carrefour deschide primul hipermarket din Târgoviște și aduce opțiuni multiple de cumpărare, online și offline

Antreprenorul Ștefan Mandachi are în plan și reluarea demersurilor pentru extinderea în vestul Europei.

În prezent, lanțul de restaurante Spartan, fondat în 2012, numără 58 de restaurante, proprii și francizate, deschise în capitală și în 26 de orașe din țară: Suceava, Alba Iulia, Arad, Brașov, Iași, Cluj, Timișoara, Botoșani, Galați, Brăila, Focșani, Târgu-Jiu, Craiova, Pitești, Turnu-Severin, Deva, Râmnicu Vâlcea, Baia Mare, Sibiu, Zalău, Târgu Mureș, Vicovu de Sus, Târgoviște, Piatra Neamț, Constanța și Bacău. 

Cifra de afaceri înregistrată la nivelul întregului grup în 2019 este de aproximativ 36 de milioane (proprii 20 de milioane de euro, francizate: 17, 1 milioane de euro), iar numărul de angajați a ajuns la 900.

Spartan face parte din grupul de francize S.C. Strong MND Corporation S.R.L, companie francizatoare ce deține și Mandachi Hotel&SPA precum și lanțul de restaurante Hercule și este pe locul al III-lea în topul celor mai extinse rețele de restaurante de tip fast-food, la nivel național.

viewscnt
Afla mai multe despre
spartan
restaurant
stefan mandachi