Lanțul de simigerii Luca intră pe trei piețe, cu ajutor de stat

Lanțul de simigerii Luca intră pe trei piețe, cu ajutor de stat
Thomas Dincă
Thomas Dincă
scris 10 aug 2017

Lanțul de simigerii Luca se va extinde cu noi centre, suplimentându-și punctele de vânzare din Bacău și Galați și intrând în premieră pe piața din Suceava, Vaslui și Botoșani. Pentru acest plan de extindere, compania a primit acum un ajutor de stat de peste 1,6 milioane de euro.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale
10 semne că agenția de turism pe care ați ales-o nu este de încredere (P) CITEȘTE ȘI 10 semne că agenția de turism pe care ați ales-o nu este de încredere (P)

Ajutorul de stat a fost acordat pentru Tinervis Group, compania care operează lanțul controlat de oamenii de afaceri români George Adragăi și Cosmin Postole.

Planul de extindere al Luca va genera 240 de noi locuri de muncă.

VIDEO&FOTO Terra Park, lansat cu fast ca primul parc tematic de distracții din București - în faliment și scos la vânzare CITEȘTE ȘI VIDEO&FOTO Terra Park, lansat cu fast ca primul parc tematic de distracții din București - în faliment și scos la vânzare

Intrat pe piața locală în 2010, lanțul de simigerii are deja centre în Bacău (7) și Galați (5), dar nu și în Suceava, Vaslui și Botoșani, unde va intra acum pe piață. Luca mai este prezent în București (6), Pitești (2), Brașov (1), Roman (1), Constanța (1) și Târgoviște (1).

Cu 495 de angajați, compania a avut anul trecut afaceri de aproape 50 milioane lei (față de 30 milioane lei în 2015) și un profit net de 5,9 milioane lei (de la 3,3 milioane lei în 2015). În 2015, compania avea doar 297 de angajați.

viewscnt
Afla mai multe despre
luca
ajutor de stat
covrigi