Lanțul Smyk, cel mai mare retailer de îmbrăcăminte, jucării și accesorii pentru copii din Polonia, se extinde în România

Lanțul Smyk, cel mai mare retailer de îmbrăcăminte, jucării și accesorii pentru copii din Polonia, se extinde în România
scris 10 oct 2019

Lanțul de magazine pentru copii Smyk, cel mai mare retailer de îmbrăcăminte, jucării și accesorii pentru copii din Polonia, deschide un nou magazin pe piața locală, la Târgu Jiu, ajungând astfel la o rețea de 16 magazine în România.

SMYK All for Kids este specializat în comercializarea articolelor de îmbrăcăminte, încălțăminte și puericultură, jucării și accesorii pentru copii, de la nou-născuți până la vârsta de 14 ani, conceptul magazinelor sale fiind „totul sub un singur acoperiș”. 

EXCLUSIV Carrefour vinde fostul sediu central Billa de pe Barbu Văcărescu. Printre interesați sunt turcii de la Caba Group CITEȘTE ȘI EXCLUSIV Carrefour vinde fostul sediu central Billa de pe Barbu Văcărescu. Printre interesați sunt turcii de la Caba Group

Pentru acest an, retailerul polonez are în plan deschiderea a încă unui magazin, ajungând la o rețea națională de 17 magazine.

Până acum au fost deschise în 2019 alte două magazine, în orașele Piatra Neamț și Baia Mare.

Rețeaua comercială a SMYK All for Kids operează 207 magazine proprii, dintre care 179 în Polonia, 16 în România și 12 în Ucraina.

Compania a fost lansată în 1952, la Varșovia, iar ulterior s-a extins în Turcia, Rusia, Ucraina, urcând în paralel numărul de magazine în Polonia la 125 de unități. În 2008 a cumpărat rețeaua Spiele Max din Germania.

În 2016, lanțul a fost cumpărat de fondul de investiții Bridgepoint de la Empik Media & Fashion, grup de comercianți cu amănuntul din Varșovia, într-o tranzacție în valoare totală de 247 de milioane de euro.

viewscnt
Afla mai multe despre
smyk
magazin