Lanțul Smyk, cel mai mare retailer de îmbrăcăminte, jucării și accesorii pentru copii din Polonia, se extinde în România

Lanțul Smyk, cel mai mare retailer de îmbrăcăminte, jucării și accesorii pentru copii din Polonia, se extinde în România
Profit.ro
Profit.ro
scris 2 iul 2020

Lanțul de magazine pentru copii Smyk, cel mai mare retailer de îmbrăcăminte, jucării și accesorii pentru copii din Polonia, deschide un nou magazin pe piața locală, la Târgu Mureș, ajungând astfel la o rețea de 18 magazine în România.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară

SMYK All for Kids este specializat în comercializarea articolelor de îmbrăcăminte, încălțăminte și puericultură, jucării și accesorii pentru copii, de la nou-născuți până la vârsta de 14 ani, conceptul magazinelor sale fiind „totul sub un singur acoperiș”. 

Platforma OLX, afaceri și profit în creștere CITEȘTE ȘI Platforma OLX, afaceri și profit în creștere

SMYK All for kids a deschis în 2019 patru magazine, toate în provincie, și își propune ca în 2020 să ajungă la o rețea de 22 de magazine, acoperind cât mai multe orașe din țară. 

Rețeaua comercială a SMYK All kids operează 224 magazine proprii, dintre care 195 în Polonia, 18 în România și 12 în Ucraina. 

Compania a fost lansată în 1952, la Varșovia, iar ulterior s-a extins în Turcia, Rusia, Ucraina, urcând în paralel numărul de magazine în Polonia la 125 de unități. În 2008 a cumpărat rețeaua Spiele Max din Germania.

În 2016, lanțul a fost cumpărat de fondul de investiții Bridgepoint de la Empik Media & Fashion, grup de comercianți cu amănuntul din Varșovia, într-o tranzacție în valoare totală de 247 de milioane de euro.

viewscnt
Afla mai multe despre
smyk
magazin