LC Waikiki și English Home deschid magazine în Arena Mall Bacău

LC Waikiki și English Home deschid magazine în Arena Mall Bacău
Ana Maria Petcana
Ana Maria Petcana
scris 2 mar 2016

LC Waikiki și English Home, retaileri controlați de două grupuri din Turcia, vor deschide magazine, în următoarele luni, în centrul comercial Arena Mall din Bacău, a anunțat DTZ Echinox.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

În prezent, LC Waikiki și English Home operează câte un magazin în zona de est a țării (la Iași), astfel că Arena Mall Bacău reprezintă a doua zonă din regiunea Moldovei pentru cei doi retaileri.

Noul magazin LC Waikiki va avea o suprafață de 1.000 metri pătrați, în timp ce English Home va ocupa un spațiu de 155 metri pătrați.

România, în top 40 al celor mai atractive destinații pentru retaileri în 2016 CITEȘTE ȘI România, în top 40 al celor mai atractive destinații pentru retaileri în 2016

Arena Mall a fost deschis de omul de afaceri Ovidiu Budeanu în 2007, în urma unei investiții totale de peste 40 de milioane de euro.

Centrul comercial are o suprafață totală închiriabilă de 26.000 metri pătrați și cuprinde peste 100 de magazine de îmbrăcăminte, accesorii, încălțăminte, servicii, fast-food-uri și restaurante și 900 de locuri de parcare în exterior.

Centrul comercial a înregistrat în 2015 o creștere a cifrei de afaceri de 16,5% și un trafic mai ridicat cu 10%, comparativ cu anul precedent.

”Prin atragerea noilor chiriași și printr-un management proactiv al centrului comercial, ne-am propus ca și în 2016 să creștem cu 10% numărul de vizitatori și în același timp cifra de afaceri a proiectului (...) Arena Bacău este un mall matur, cu un mix comercial foarte bun”, a declarat Ovidiu Budeanu, proprietarul Arena Mall.

Printre cele mai reprezentative branduri din Arena Mall Bacău sunt Cinema City, Inditex, H&M, New Yorker, Reserved, Altex sau Flanco.

În 2015, departamentul de retail al DTZ a intermediat închirierea unor spații comerciale cu o suprafață închiriabilă de peste 15.000 mp, colaborând cu majoritatea retailerilor de fashion activi în piața locală.

viewscnt
Afla mai multe despre
lc waikiki
english home
deschideri
bacău