Liderul pieței din Cehia în domeniul articolelor sportive, Sportisimo, intră pe piața din Moldova și deschide două magazine în Suceava și Iași

Liderul pieței din Cehia în domeniul articolelor sportive, Sportisimo, intră pe piața din Moldova și deschide două magazine în Suceava și Iași
Profit.ro
Profit.ro
scris 1 aug 2017

Retailerul ceh de articole sportive Sportisimo va deschide la sfârșitul verii două magazine noi, în Suceava Shopping City, respectiv ERA Shopping Park Iași, deținute de Argo Capital Property.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Sportisimo a fost înființat în 1999 și deține în prezent 134 de magazine în Europa Centrala și de Est. În România, retailerul a intrat în 2015 și a ajuns la o rețea de 7 magazine, la care se vor adăuga acum unitățile din Suceava și Iași.

FOTO Kaufland România lansează un nou concept de open mall pentru galeriile comerciale: este startul pentru \ CITEȘTE ȘI FOTO Kaufland România lansează un nou concept de open mall pentru galeriile comerciale: este startul pentru "mall-urile" noastre!

Sportisimo este liderul pieței din Cehia în domeniul articolelor sportive.

Piața articolelor sportive din România trece printr-o perioadă de creștere accentuată, ținând cont că cei mai mari jucători din această piață au înregistrat în 2016 o creștere medie a cifrei de afaceri de 33%, în timp ce profitul net s-a dublat.

viewscnt
Afla mai multe despre
sportisimo
suceava shopping city
era shopping park iasi