Lidl caută 500 de angajați și începe o campanie de recrutare la nivel național. Și KFC anunță angajări

Lidl caută 500 de angajați și începe o campanie de recrutare la nivel național. Și KFC anunță angajări
Profit.ro
Profit.ro
scris 15 mar 2017

Lidl România lansează o caravană de joburi care va ajunge în toate orașele din țară în care compania deține magazine.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Campania de recrutare va începe pe 15 martie în București, va ajunge în 88 de parcări de magazine din 39 de județe, urmând a se încheia în luna octombrie.

Caravana va porni de la magazinul Lidl de pe Bulevardul Timișoara din Capitală și va ajunge la alte 13 magazine din București. În aprilie, caravana va fi prezentă în Ilfov și Călărași. În mai, job bus-ul va vizita județele Constanța, Tulcea, Ialomița, Galați, Vrancea, Vaslui, Bacău, Neamț, Iași și Botoșani. Programul integral al “Caravanei de joburi Lidl” poate fi accesat pe cariere.lidl.ro.

"Anvergura acestui proiect de recrutare îl face unic în România în domeniul resurselor umane. El a fost conceput luând în calcul oferta de joburi a companiei noastre, variată și adecvată unei multitudini de etape din carieră. Anul acesta avem disponibile peste 500 de locuri de muncă. Ținând cont de  investiția constantă în îmbunătățirea proceselor și a programelor dedicate angajaților, Caravana de joburi Lidl se aliniază perfect cu misiunea companiei noastre”, a declarat Mihaela Anca, Manager al Departamentului de Resurse Umane Lidl România.

Unii consumatori comandă produse, le folosesc, apoi le returnează în termenul legal. Retailer: Trebuie să existe o delimitare mai clară între abuz și drepturile consumatorilor CITEȘTE ȘI Unii consumatori comandă produse, le folosesc, apoi le returnează în termenul legal. Retailer: Trebuie să existe o delimitare mai clară între abuz și drepturile consumatorilor

Cei interesați de o carieră la Lidl își pot depune CV-ul în cadrul Caravanei de joburi și pot afla informații despre ce înseamnă să lucrezi în cadrul companiei, cât de repede sunt promovați, dar și ce beneficii sunt oferite.

Lidl este al treilea retailer de pe piața românească, cu afaceri de peste un milliard de euro. Compania a deschis 14 magazine noi în 2016, dintre care cinci numai în București, iar planurile expansiune vor continua și în acest an, compania văzând un potențial real de 300 de magazine Lidl în România.

Retailerul a intrat pe piața locală în 2010, când a preluat de la grupul Tengelmann cele aproximativ 100 de magazine de discount Plus.

Lidl este parte a grupului german Schwarz, care mai deține în România rețeaua de hipermarketuri Kaufland, liderul pieței locale de retail.

Și KFC a anunțat că va participa la cele mai importante târguri de joburi anuntate la nivel național, unde va prezenta posturile disponibile și va recruta noi angajați.

Lidl caută 500 de angajați și începe o campanie de recrutare la nivel național. Și KFC anunță angajări

"Pe parcursul lunii martie vor avea loc mai multe târguri de joburi în țară, iar vizitatorii vor avea ocazia de a discuta cu reprezentanții companiei, pentru a afla informații detaliate despre locurile de muncă, precum responsabilitățile aferente, salariul, avantaje, posibilități de dezvoltare și nu numai. Cei interesați de obținerea unui job pot vizita standul KFC la evenimentul Angajatori de Top în Timișoara (17-18 martie), la Târgul de Cariere Oradea (18 martie), la Târgul de Cariere Iași (21-22 martie), la Angajatori de Top București (24-25 martie), precum și la Târgul de Cariere Sibiu ( 29- 30 martie)", a anunțat compania.

În cadrul KFC sunt deschise poziții pentru casieri, lucrători în bucătărie și manager trainees.

KFC Corporation, cu sediul în Louisville, Kentucky, este cel mai popular lanț de restaurante specializat în produse din carne de pui din lume.

În România, lanțul de restaurante KFC este operat în sistem de franciză, licența pentru România fiind acordată în 1997 companiei US Food Network și numără 63 de restaurante atât în București, cât și în alte orașe precum Timișoara, Cluj-Napoca, Suceava, Oradea, Pitești sau Brașov. De asemenea, KFC România operează și două restaurante la Chișinău, Republica Moldova.

viewscnt
Afla mai multe despre
lidl
joburi