McDonald's reduce pachetele salariale pentru unii angajați, la nivel global, ca parte a unei restructurări care include disponibilizări și închiderea unor birouri

McDonald's reduce pachetele salariale pentru unii angajați, la nivel global, ca parte a unei restructurări care include disponibilizări și închiderea unor birouri
Profit.ro
Profit.ro
scris 9 apr 2023

McDonald's reduce pachetele salariale pentru unii angajați, la nivel global, ca parte a unei restructurări care include disponibilizări și închiderea unor birouri, a informat Wall Street Journal, citând persoane familiare cu chestiunea.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente
27 mai - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, CEC Bank, Sphera, Teraplast

Reuters a relatat luni că numărul de angajați corporativi pe care compania plănuia să-i concedieze în această săptămână va fi de ”ordinul sutelor”, scrie News.ro.

Va fi lansată o altă versiune Revisal. Ce aduce nou. „Încercăm să aibă o funcționalitate optimă.” CITEȘTE ȘI Va fi lansată o altă versiune Revisal. Ce aduce nou. „Încercăm să aibă o funcționalitate optimă.”

Lanțul de fast-food le-a oferit unor angajați șansa de a rămâne în companie cu reduceri ale pachetelor lor de compensații, inclusiv modificări ale funcțiilor și beneficiilor, cum ar fi bonusuri și granturi de capital, se arată în articolull WSJ.

Reducerile de locuri de muncă și schimbările de la McDonald's afectează angajații din Statele Unite și din străinătate, de la sediul companiei din Chicago și din birourile sale din teritoriu, precum și din cadrul departamentelor, inclusiv marketing și operațiuni.

McDonald's a refuzat să comenteze articolul.

Compania, care are peste 150.000 de angajați în birouri corporative și alte birouri, precum și în restaurante deținute și operate de companie, a declarat la începutul acestui an că revizuiește nivelurile de personal corporative, anunțând, de asemenea, planurile de a anula sau ”de-prioritiza” unele inițiative.

viewscnt
Afla mai multe despre
mcdonald's
salarii