McDonald’s vine cu burgeri mai mari

McDonald’s vine cu burgeri mai mari
Profit.ro
Profit.ro
scris 1 mai 2024

Lanțul american de fast food McDonald's reconfirmă că va testa un burger mai mare anul acesta, pe care îl va lansa pe mai multe piețe din întreaga lume.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 iunie - Medika TV - Maratonul Sănătății dentare. Parteneri: Corina Dent, Excedent, Maxilomed, Regina Maria Dental Clinics
27 iunie - Maraton Profit News TV - Maraton Made in Romania (ediția a II-a). Parteneri: Auchan, Kaufland, Liberty Steel
25 iulie - Maraton Medika TV - Sanatatea Aparatului Urinar

VEZI AICI ȘI VIDEO McDonald’s a instalat primul panou publicitar care miroase a cartofi prăjiți

„Echipa noastră de bucătari a creat un burger mai mare și sățios”, a transmis directorul financiar, Ian Borden.

Ouăle brune vor dispărea din supermarketuri CITEȘTE ȘI Ouăle brune vor dispărea din supermarketuri

McDonald's a obținut anul trecut un profit net de aproape 8,469 miliarde de dolari, cu 37% mai mare comparativ cu 2022.

Compania americană a încasat în 2023 peste 25,493 miliarde euro, cu 10% mai mult ca în 2022.

ULTIMA ORĂ elefant.ro își cere insolvența CITEȘTE ȘI ULTIMA ORĂ elefant.ro își cere insolvența

„În SUA și în alte piețe din întreaga lume, a avea un burger mai mare este o oportunitate”, a transmis în iarnă directorul general Chris Kempczinski într-un interviu acordat CNN. „Lucrăm la asta”, a mai anunțat șeful celui mai mare lanț de restaurante fast-food din lume.

Creșterea dimensiunii burgerilor nu e singura opțiune pentru companie, care vrea să deschidă alte mii de restaurante în întreaga lume și să crească cu 100 de milioane numărul de membri în programul său de loialitate, care îi îndeamnă pe clienți să cheltuiască mai mult.

ULTIMA ORĂ Sindicatele Dacia au obținut o majorare a salariului de 4 ori mai mare decât a propus compania CITEȘTE ȘI ULTIMA ORĂ Sindicatele Dacia au obținut o majorare a salariului de 4 ori mai mare decât a propus compania

McDonald’s a lucrat deja la un plan de îmbunătățire a gustului burgerilor săi. Dar a aflat că, pe lângă chifle mai moi și brânză de vaci, oamenii doresc și un burger mai mare.

„Ne-am ascultat clienții și am înțeles dorința de a avea burgeri mai mari”, a declarat Jo Sempels, care supervizează piețele unde McDonald’s și-a licențiat marca.

McDonald’s plănuiește să testeze opțiunile pe piețe limitate și, odată ce o găsește pe cea mai bună, să o lanseze pe scară mai largă, a spus Sempels.

Țara în care „shrinkflation” a devenit problemă de stat. Companiile vor fi obligate să publice vechile și noile gramaje ale produselor CITEȘTE ȘI Țara în care „shrinkflation” a devenit problemă de stat. Companiile vor fi obligate să publice vechile și noile gramaje ale produselor

Planul McDonald’s pentru burgeri mai mari vine într-un moment în care mulți clienți caută modalități de a cheltui mai puțin – și în condițiile în care un burger McDonald’s scump a devenit un fel de simbol al inflației.

Lanțul intenționează să aibă 50.000 de locații la nivel global până în 2027, a declarat într-un comunicat. La 30 septembrie, existau aproximativ 41.000 de unități McDonald’s în total.

În România, Premier Restaurants, operatorul lanțului de restaurante McDonald’s în România, a depășit 100 de restaurante pe piața locală. La scurt timp, cum a arătat Profit.ro, CEO-ul a plecat din companie.

viewscnt
Afla mai multe despre
mcdonald’s
chris kempczinski
fast-food