VIDEO Parcometre noi, fabricate în România - montate în București

VIDEO Parcometre noi, fabricate în România - montate în București
Profit.ro
Profit.ro
scris 21 dec 2023

Viceprimarul Capitalei Stelian Bujduveanu anunță că 100 de parcometre sunt amplasate în parcările din inelul central, iar în perioada următoare vor fi instalate alte 200.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 iulie - Maraton Medika TV - Sanatatea Aparatului Urinar
30 iulie - Maraton Profit News TV: Inteligența Artificială în Economie

"Pentru prima dată, în Municipiul București, am instalat parcometre cu care poți plăti parcarea modern, digital și fără comisioane, așa cum am promis. Sunt fabricate în România, chiar în București, aceste parcometre. 300 de bucăți", spune viceprimarul.

FOTO Rusia a prezentat prototipul mașinii electrice Amber, care a devenit rapid ținta glumelor. Supranumit sarcastic “Tesla Killer” CITEȘTE ȘI FOTO Rusia a prezentat prototipul mașinii electrice Amber, care a devenit rapid ținta glumelor. Supranumit sarcastic “Tesla Killer”

El a menționat că plățile se efectuează "simplu și rapid, fără taxe suplimentare", putându-se folosi cardul bancar, telefonul, QR code-ul și tichete preplătite. În perioada următoare, Compania Municipală Parking București va monta toate cele 300 de automate.

"Plățile se efectuează simplu și rapid, fără taxe suplimentare. Puteți folosi cele mai noi tehnologii: cardul bancar sau preplătit, telefonul, smart watch, QR code-ul și tichete preplatite. Se pot plăti: tariful orar de parcare, abonamentele pentru persoane fizice și juridice și tariful unic pentru autocare. Se poate opta pentru dovada plății pe email sau print", a precizat Bujduveanu.

VIDEO&FOTO Electroputere a lansat un nou tren Săgeată Albastră. Anterior - Un tren românesc decorat cu motive tradiționale românești CITEȘTE ȘI VIDEO&FOTO Electroputere a lansat un nou tren Săgeată Albastră. Anterior - Un tren românesc decorat cu motive tradiționale românești

Un mesaj a fost transmis și de ministrul Energiei, Sebastian Burduja, care a anunțat recent că vrea la Primăria Capitalei.

viewscnt
Afla mai multe despre
masini
parcare