Metro nu se așteaptă să finalizeze rapid vânzarea lanțului său de hipermarketuri Real

Metro nu se așteaptă să finalizeze rapid vânzarea lanțului său de hipermarketuri Real
scris 30 ian 2020

Metro AG își amână planurile de a ajunge la un acord privind vânzarea lanțului său de hipermarketuri Real până la Adunarea Generală din 14 februarie, față de termenul inițial fixat la sfârșitul lunii ianuarie, au declarat, pentru Reuters, surse care au dorit să-și păstreze anonimatul.

Luna trecută, Metro a anunțat că a intrat în negocieri exclusive cu un consorțiu condus de investitorul imobiliar X+Bricks, care vrea să achiziționeze lanțul său de hipermarketuri Real, scrie Agerpres.

CEO-ul ROCA explică negocierile surpriză de EXIT din S-Karp, anunțate de Profit.ro: Implicarea a însemnat familiarizarea cu ce înseamnă să fii producător de pantofi, dar România nu este competitivă! CITEȘTE ȘI CEO-ul ROCA explică negocierile surpriză de EXIT din S-Karp, anunțate de Profit.ro: Implicarea a însemnat familiarizarea cu ce înseamnă să fii producător de pantofi, dar România nu este competitivă!

Un purtător de cuvânt al Metro a precizat că negocierile se derulează bine și retailerul german este încrezător că se va ajunge la un acord. Separat, un purtător de cuvânt al consorțiului nu a dorit să comenteze informația.

Odată un conglomerat extins, Metro Group a trecut printr-un proces de restructurare în ultimii ani pentru a se concentra pe activitățile cash-and-carry, vânzând magazinele Kaufhof și separându-se de divizia de produse electronice de larg consum Ceconomy AG.

 

viewscnt
Afla mai multe despre
metro
hipermarketuri real