Ministerul Economiei a schimbat conducerea Societății Naționale a Apelor Minerale

Ministerul Economiei a schimbat conducerea Societății Naționale a Apelor Minerale
Profit.ro
Profit.ro
scris 7 iun 2018

Ministerul Economiei l-a schimbat din funcție pe directorul general al Societății Naționale a Apelor Minerale (SNAM), în locul lui Radu Dumitru fiind numit Paul Ivașcu.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Radu Dumitru a fost numit la conducerea SNAM în noiembrie 2012, scrie News.ro.

”Fostului director general, Radu Dumitru, i s-ar fi reproșat un prost management și că ar fi omul lui Mihai Tudose (fost premier și fost ministru al Economiei, n.r.)”, au declarat joi, pentru News.ro, surse din cadrul Ministerului Economiei, acționarul majoritar al societății.

Piața de media din România a depășit 400 milioane euro, cea mai mare creștere după criză. Investiții accelerate în TV, online-ul pe trend ascendent, printul continuă să scadă CITEȘTE ȘI Piața de media din România a depășit 400 milioane euro, cea mai mare creștere după criză. Investiții accelerate în TV, online-ul pe trend ascendent, printul continuă să scadă

Noul director general, Paul Ivașcu, a fost director în cadrul Regiei Autonome pentru Activități Nucleare (RAAN) din Drobeta Turnu Severin. Între octombrie 2003 și noiembrie 2006 a fost director general al Rafo Onești.

SNAM exploatează, pe baza licențelor de concesiune, 32 de perimetre pentru extracția apei minerale naturale și a extracției dioxidului de carbon natural utilizat în balneație și lichefiere. De asemenea, societatea deține 10 licențe de concesiune pentru explorare.

SNAM a fost înființată în 1998 și are peste 150 de angajați. Compania se află sub autoritatea Ministerului Economiei și are cinci sucursale, la Miercurea Ciuc, Deva, Vatra Dornei, Siculeni și Târgul Secuiesc.

SNAM deține în acest moment 82 de licențe, adică 75% din totalul licențelor la nivel național, din care 68 de exploatare și restul de explorare. Societatea Națională a Apelor Minerale exploatează între 80 și 100 de izvoare pe teritoriul întregii țări.

viewscnt
Afla mai multe despre
ministerul economiei
snam