Noi magazine în Fashion House Outlet Centre București

Noi magazine în Fashion House Outlet Centre București
scris 24 oct 2017

Casa Convenienza și Solmar au decis să își deschidă magazine de tip outlet în cadrul Fashion House Outlet Centre București.

Kasparov vine în premieră în România. Detalii AICI

Casa Convenienza, un concept de piese de mobilier, a deschis un magazin cu o suprafață de 557 de metri pătrați, iar Solmar Group, unul dintre cele mai importante grupuri de fashion active pe piața din România, a deschis un magazin multi-brand ce se va întinde pe o suprafață de 150 de metri pătrați.

Deschis în 2008, Fashion House Outlet Centre București este primul centru outlet din România, localizat lângă centura Bucureștiului, cu acces direct de pe autostrada A1. Cu o suprafață închiriabilă totală de 16.000 metri pătrați, Fashion House Outlet Centre are 70 de magazine, un foodcourt și o parcare pentru 2.150 de mașini. 

Marks & Spencer a semnat actul prin care se retrage din România după 17 ani, argumentând că magazinele nu sunt rentabile CITEȘTE ȘI Marks & Spencer a semnat actul prin care se retrage din România după 17 ani, argumentând că magazinele nu sunt rentabile

Fashion House Group face parte din Liebrecht & wooD Group, o companie europeană de dezvoltare imobiliară înființată în 1991, care, de peste 20 ani, activează pe cele mai mari piețe din regiunea Europei Centrale și de Est – Polonia, România și Rusia.

viewscnt
Afla mai multe despre
fashion house outlet centre
casa convenienza by casa magica design
solmar
mobila