PENNY depășește 300 de magazine în România

PENNY depășește 300 de magazine în România
scris 8 dec 2021

Discounterul Penny, parte a grupului german Rewe, își continuă planul de expansiune și depășește 300 de magazine în România, prin deschiderea a 7 noi magazine în luna decembrie. Astfel, rețeaua PENNY ajunge la un număr total de 301 de magazine.

Penny este unul dintre cei mai activi retaileri din România, cu primul magazin deschis pe piața locală în anul 2005. Întreaga rețea este deservită de trei centre logistice situate în localitățile Ștefăneștii de Jos, Turda și Bacău.

Florin Cîțu nu este de acord cu taxa de solidaritate: Aceste companii, pe care noi vrem astăzi să le penalizăm prin această taxă, au plătit și în avans să avem bani la buget, când economia a fost închisă CITEȘTE ȘI Florin Cîțu nu este de acord cu taxa de solidaritate: Aceste companii, pe care noi vrem astăzi să le penalizăm prin această taxă, au plătit și în avans să avem bani la buget, când economia a fost închisă

Până în 2029, PENNY își propune să atingă cifra de 600 de magazine și în materie de logistică, anul acesta retailerul va inaugura cel de-al patrulea depozit de la Filiași, județul Dolj.

În prezent, rețeaua Penny în România este alcătuită din 301 de magazine la nivel național și o echipă formată din peste 5.500 de angajați

viewscnt
Afla mai multe despre
penny market
magazine