Penny Market deschide primul magazin din acest an, la Oradea

Penny Market deschide primul magazin din acest an, la Oradea
scris 30 mar 2016

Nemții de la Rewe au deschis, miercuri, cel de-al patrulea magazin Penny Market din Oradea, rețeaua ajungând astfel la 175 de magazine.

Magazinul, situat pe Strada Seleușului, cu o suprafață de vânzare de 790 metri pătrați, asigură 81 locuri de parcare și are 14 angajați.

Noua unitate vine în completarea celor trei magazine deja existente în Oradea pe care grupul Rewe România le-a modernizat de la începutul anului 2016.

Grupul german Metro vrea să se separe în două entități CITEȘTE ȘI Grupul german Metro vrea să se separe în două entități

Penny Market face parte din grupul german Rewe, unul dintre retailerii importanți din România, iar primul magazin al rețelei pe piața locală a fost deschis în 2005. Pe lângă cele 175 de magazine Penny Market, grupul REWE mai operează în România 8 magazine XXL Mega Discount.

Principalul concurent al retailerului pe segmentul pe care activează este Lidl.

Fondat în 1927 în Koln, Rewe este unul dintre cele mai importante grupuri de retail și turism din Germania, dar și din Europa. Cu aproximativ 330.000 de salariați în 12 țări europene, grupul are 15.000 magazine iar în 2014 a înregistrat o cifră de afaceri de peste 51 de miliarde de euro.

viewscnt
Afla mai multe despre
penny market
deschidere
oradea
rewe romania